Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9360.245 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Anti-aging supplementen

Hubner Silicea Kiezelgel 500ml Duo 2ST

Stevigere huid, dikker haar en sterkere nagels

Korting 25%
22,52 16,90
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Original silicea balsem bevat het sporenelement silicium in de vorm van colloïdale kiezelzuurgel, dat wil zeggen dat het kiezelzuur de vorm heeft van zeer kleine, zo fijn mogelijk verdeelde deeltjes, zodat deze door het lichaam goed opgenomen en verwerkt kunnen worden. Original silicea balsem kan zowel inwendig als uitwendig worden gebruikt. Het is zuiver materiaal en bevat geen toevoegingen of conserveringsstoffen.

Hoe werkt het?
Werking
Inwendig gebruik. Vast, gezond bindweefsel is een voorwaarde voor een stevige huid, maar ook voor sterke haren en nagels. Kiezelzuur ondersteunt daarbij de versteviging van het bindweefsel door zijn bijzonder groot vermogen water te binden. Het in het kiezelzuur aanwezige silicium wordt gebruikt voor de vorming van de basissubstantie van het bindweefsel, kan de vochtigheid van het bindweefsel verhogen en de vorming van de collagene en elastische vezels ondersteunen. Zonder kiezelzuur kan het weefsel zijn elasticiteit verliezen. Bindweefselgebreken, zoals b.v. cellulitis, kunnen dan het gevolg zijn. De positieve invloed van kiezelzuur op het bindweefsel, het haar en de nagels wordt vanwege de langzame groei niet direct, maar pas na enkele weken zichtbaar. Daarom wordt een kuurmatige inname van Original silicea balsem gedurende drie maanden, een- tot tweemaal per jaar, aanbevolen. Kiezelzuur ondersteunt daarnaast de afvoer van schadelijke stoffen uit ons lichaam.

Gebruiksadvies
Inwendig gebruik. als voedingssupplement, neem één maatschepje per dag, opgelost in een glas water of fruitsap 1 uur voor of na de maaltijd.
Uitwendig gebruik. Onreine huid, jeugdpuistjes, ruwe en uitgedroogde huid, irritaties: met silicea deppen om snel de irritatie weg te nemen. Rode en gevoelige huid:omwikkelen met een doek bevochtigd met 1 maatschepje silicea in 4 maatschepjes water. 3-4 keer herbevochtigen alvorens te vernieuwen.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Hubner Silicea Kiezelgel 500ml Duo 2ST?

Meer uit ons assortiment