Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Voeten & benen>Voetongemakken>Vermoeide voeten

Herome Relaxing Footmassage Oil 150ML

Voor een ontspannende voetmassage

12,95
  • Merk:  Herome 
  • Inhoud: 150ML
  • EAN: 8711661150011
  • Op voorraad:  1  stuk beschikbaar
Productbeschrijving

Algemeen
Het is al eeuwen bekend dat massage een gunstige invloed heeft op lichaam en geest. Het is niet alleen een moment van ontspanning, maar ook een weldaad voor de huid, mits uitgevoerd met de juiste massage-olie.me Relaxing Footmassage Oil verbetert de doorbloeding (goed tegen koude voeten) en verzorgt tegelijkertijd je huid en teennagels. Herôme Relaxing Footmassage Oil geeft een comfortabel gevoel en maakt je huid fluweelzacht. Werkt vooral goed na een verfrissend voetenbad. Zelf je voeten masseren, werkt ontspannend. Je voeten láten masseren werkt nog beter..

Hoe te gebruiken?
Pak een voet met beide handen vast, duimen bovenop en de vingers onder de voetzool. Laat de hiel rusten op bijvoorbeeld de badrand of een krukje. Masseer de voetzool met de vingertoppen van de tenen naar de hiel. Strijk tegelijkertijd met de duimen naar buiten. Neem indien gewenst de kuit mee in de massage.
Voor een stevige massage van de voetzool, ga op een stoel zitten en laat de voet rusten op de knie. Omvat de voet met beide handen, met de duimen op de voetzool. Masseer de voetzool vanaf de tenen naar de hiel.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Herome Relaxing Footmassage Oil 150ML?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 46