Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Handverzorging>Handontsmetting>Desinfecterende handgel

Herome Direct Desinfect Ongeparfumeerd 200ML

De nieuwe manier in handreiniging, water & zeep niet meer nodig!

5,99
  • Merk:  Herome
  • Inhoud: 200ML
  • EAN: 8711661000859
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
De nieuwe manier in handreiniging, water & zeep niet meer nodig!
Herôme, The Hand And Nailcare Institute, presenteert een andere manier van handreiniging in Nederland. Herôme Direct Desinfect is een gel die droogt binnen enkele seconden, resultaat: extra schone handen zonder gebruik van water, zeep of handdoek.
Herôme Direct Desinfect is tevens zeer zacht voor de handen. Het bevat vocht-regulerende bestanddelen die de huid zacht en soepel houden.

Het (regelmatig) handen wassen met water en zeep tast de lipide-laag van de huid aan. Deze laag vormt de natuurlijke bescherming van uw handhuid. Wanneer deze laag aangetast wordt zullen uw handen snel droog aanvoelen, gaan schilferen of kunnen er zelfs kloofjes ontstaan.

Natuurlijk wil iedereen de hele dag door schone handen, niemand wil echter nare en droge handen. Herôme Direct Desinfect brengt daarom de oplossing. Schone en 99% bacterievrije handen zonder water of zeep.

De gel, die u over uw handen uitwrijft, droogt binnen enkele seconden en tast de lipidelaag van de huid niet aan. Tevens worden alle schadelijke bacteriën gedood. Dit kan met water en zeep nooit bereikt worden. De gel is absoluut niet schadelijk voor de handen, in de unieke formule worden alcoholmoleculen als het ware "ingepakt" met een moisturizer. Het resultaat is na gebruik meteen voelbaar, uw handen voelen zacht aan.

Hoe werkt het?
De methode is erg eenvoudig: breng een beetje Direct Desinfect aan op èèn hand en wrijf het uit over beide handen, binnen enkele seconden zijn uw handen droog, bacterievrij en dus schoner in vergelijking met water en zeep.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Herome Direct Desinfect Ongeparfumeerd 200ML?

Meer uit ons assortiment