Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Handverzorging>Handontsmetting>Desinfecterende handgel

Herome Desinfect Gel Sensitive 75ML

Handen voor 99% bacterie- en virusvrij.

3,99
  • Merk:  Herome 
  • Inhoud: 75ML
  • EAN: 8711661110107
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Bacteriën zijn de laatste tijd veel in het nieuws gekomen door ziektes als Sars. De verspreiding van veel ziektekiemen gebeurt via handen en voorwerpen die aangeraakt worden met de handen. Men is daarom op zoek naar efficiënte middelen om zich zo goed mogelijk te beschermen tegen bacteriën op deurknoppen, telefoons en sanitaire voorzieningen, zonder vreemde accessoires als mondkapjes of latex handschoenen, en zonder de huid uit te drogen.
Herôme presenteert een innovatieve manier van bacterie bestrijding met Herôme Direct Desinfect Gel.
Deze gel droogt binnen enkele seconden en tast de natuurlijke beschermingslaag van de huid niet aan. Tevens wordt 99% van alle schadelijke bacteriën gedood, een percentage dat met water en zeep nooit bereikt kan worden. De gel is niet schadelijk voor de handen, het toegevoegde ingrediënt glycerine zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt en zacht blijft.

Herôme Direct Desinfect Spray is de perfecte manier van hygiënisch reinigen voor onderweg, op vakantie, tijdens het werk, bij evenementen, op school, bij voedselbereiding of babyverzorging. Binnen enkele seconden zijn de oppervlakken en handen schoon, droog en bacterievrij.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Herome Desinfect Gel Sensitive 75ML?