9367.473 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Haarverzorging>Haarkleuring>Permanente haarkleuring

Herbatint Haarverf 5R Lichtkoper Kastanje 150ML

Voor een natuurlijk glanzend resultaat

Korting 20%
14,96 11,99
  • Merk:  Herbatint
  • Inhoud: 150ML
  • EAN: 8016744500203
  • Op voorraad:  33  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, de volgende werkdag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Herbatint Haarverf 5R Lichtkoper Kastanje is samengesteld met een minimale hoeveelheid farmaceutische en chemische ingrediënten welke gecombineerd met de extracten van planten en kruiden een unieke haarverf formule vormen die niet alleen het haar zorgvuldig verft, maar het ook voedt en beschermt.

Geen ammoniak: de Herbatint Haarverf is speciaal samengesteld uit kruiden extracten en plantaardige eiwitten, zoals rozemarijn, kinabast en walnootschil om de kleuring voorzichtig aan te brengen en daarmee een natuurlijk glanzend resultaat voor uw haar te bereiken.

Niet schadelijk voor het haar: Door de unieke samenstelling verft Herbatint het haar zonder hieraan schade toe te brengen, wat resulteert in een natuurlijke subtiele kleur die er niet alleen goed uitziet, maar ook in haar wat goed aanvoelt. De Aloe Vera in Herbatint voorkomt irritatie van het haar en de hoofdhuid. Daarnaast verzorgt het de huid en stimuleert Aloe Vera het haar bij de wortel.

Herbatint haarverf is van nature doorschijnend, hetgeen uw haar accentueert met een gezonde glans en lichtspiegeling, in tegenstelling tot de onnatuurlijk dekkende kleur die vaak geassocieerd wordt met chemische haarverven.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Herbatint Haarverf 5R Lichtkoper Kastanje 150ML?

Meer uit ons assortiment