Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9365.768 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Haarverzorging>Haarkleuring>Tijdelijke haarkleuring

Hennaplus Colour Creations Black 1 60ML

Duurzame kleuring voor opvallend 3-D kleur- en glanseffect

Korting 20%
10,99 8,79
  • Merk:  Hennaplus
  • Inhoud: 60ML
  • EAN: 8710267430190
  • Op voorraad:  1  stuk beschikbaar
Productbeschrijving
Algemeen
Eindelijk is het zover: de haarkleur waar je altijd al van droomde bestaat nu echt. Je kan ‘m vanaf nu namelijk zelf maken. Met Colour Creations van Hennaplus. Een gloednieuwe serie haarkleuringen die iedere haarkleur mogelijk maakt. Colour Creations is dé nieuwe trend in haarkleuring. Bij dit unieke en zeer innovatieve kleurconcept staat jouw individualiteit centraal. Het maken van je eigen keuzes, het volgen van je eigen weg, het waarmaken van je persoonlijke doelen en dromen. Colour Creations maakt het mogelijk je haarkleur zo persoonlijk te maken als de rest van je outfit. Snel en gemakkelijk.

Colour Creations geeft een sprankelend 3-dimensionaal, rijkgeschakeerd kleurresultaat en onweerstaanbare glans. De kleuring houdt tot 24 wassingen en vervaagt geleidelijk zonder uitgroei. Colour Creations bevat geen ammonia, is veilig voor het haar en geeft een natuurlijke grijsdekking. Je haar is voelbaar verzorgd en krachtig. Hennaplus staat garant voor een uitstekende productkwaliteit en de meest zachte formuleringen.

Het creëren van je eigen haarkleur is simpel. Kies uit onze suggesties, of meng de kleur die je altijd al wilde. Ga bij je kleurkeuzes altijd uit van je natuurlijke kleurhoogte. De speciale mixkleuren (Gold, Copper en Red) kunnen gebruikt worden om je eigen kleur te creëren of het kleurkarakter van je gekozen kleur te boosten. Alle kleuren zijn onderling mengbaar. Dat maakt het aantal kleurmogelijkheden oneindig.

Bedoeld voor gebruik op zwart haar.

Hoe te gebruiken?
Om deze haarkleuring te gebruiken mengt u de Colour Creations Cream met de Colour Creations Activator in de speciale Colour Creations shaker.

Let op: De Activator en de shaker zijn niet inbegrepen en moeten los bijbesteld worden. 1 Colour Creations cream + 1 Activator Kit zijn goed voor 2 complete kleuringen

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Hennaplus Colour Creations Black 1 60ML?