Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Haarverzorging>Haarkleuring>Tijdelijke haarkleuring

Herboretum Henna All Natural Henna Cure & Care Water Colour Wijnrood 5GR

Semi-permanente haarkleuring die zonder ammonia of peroxyde grijs haar 100% dekt

Korting 25%
11,95 8,99
  • Op voorraad:  4  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Herboretum Cure & Care Water Colour is een semi-permanente haarkleuring in handige poedervorm. Het is het volledig natuurlijk gemaakt en bevat dus geen ammonia of peroxyde. Toch dekt deze haarkleuring grijze haren voor 100%.

Het is een misverstand dat alle henna varianten een roodkleurend effect hebben op het haar. Dit is slechts één van de kwaliteiten van deze plant. Henna kan het haar kleuren, maar er bestaat ook een neutrale henna die geen kleurend effect heeft. Pure, natuurlijke henna dringt in de haarvezels en verbeterd zo de structuur. Door toevoeging van andere kleurende planten is het mogelijk om, naast rood,een heel spectrum aan tinten te verkrijgen: bruin, donker bruin, hazelnoot, wijnrood, zwart.

Het resultaat is steeds afhankelijk van de natuurlijke kleur van het haar. Henna biedt een alternatief voor chemische kleuringen die niet zo gezond zijn en soms zelfs gevaarlijk zijn. De hennakleuring wordt als het ware weerkaatst door het haar en accentueert de natuurlijke haarkleur. Het is ook een conditioner. Omdat de kleuring zo natuurlijk is en geleidelijk aan vervaagt, is er nooit sprake van vervelende uitgroei.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Herboretum Henna All Natural Henna Cure & Care Water Colour Wijnrood 5GR?