9369.912 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Lichaamsverzorging>Huidongemakken>Waterpokken

HeltiQ Waterpokken 1ST

Unieke behandeling van waterpokken

14,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  HeltiQ
 • Inhoud: 1ST
 • EAN: 8717484003794
  Productbeschrijving

  Algemeen
  HeltiQ Waterpokken is een set bestaande uit een speciaal samengestelde dag- en nachtformule die gebruikt kan worden bij de behandeling van waterpokken. De gel werkt direct jeukstillend, kalmerend én verkoelt de huid, waardoor uw kind minder zal gaan krabben en de kans op littekens en infecties afneemt. Het zemelenextract zorgt voor een extra kalmerende en verzorgende werking op de huid van uw kind. U kunt dit gebruiken in het badwater of oplossen in een bak met lauwwarm water en de oplossing door middel van een washandje voorzichtig op de huid aanbrengen.

  HeltiQ Waterpokken, inclusief het zemelenextract, bestaat uitsluitend uit 100% natuurlijke ingrediënten. Het product is vrij van parabenen, phenoxyethanol of andere synthetische toevoegingen. HeltiQ Waterpokken is geschikt voor de gevoelige huid en is veilig in gebruik voor kinderen vanaf 6 maanden.

  Hoe te gebruiken?

  HeltiQ Waterpokken is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

  Gebruiksaanwijzing gel

  Breng de gel, zo vaak als nodig, met schone handen voorzichtig en dun aan. Smeer de gel licht in. Vermijd contact met ogen en mond.

  Gebruiksaanwijzing zemelenextract

  Gedurende de piekdagen kunt u voordat uw kind gaat slapen één sachet volledig oplossen in een bak of bad met lauwwarm water. Houd hierbij een verdeling aan van minimaal 3 liter en maximaal 50 liter water. U kunt vervolgens uw kind in bad doen. Indien u geen bad heeft, kunt u de water/zemelenoplossing ook in een bak met lauwwarm water oplossen. Breng de oplossing vervolgens voorzichtig met een washandje op de huid van uw kind aan. Smeer het zemelenextract uit het sachet nooit onverdund op de huid. Let op dat u geen shampoo of zeep in bad gebruikt in combinatie met het zemelenextract. Om het kalmerende en verzorgende effect te garanderen is het belangrijk dat u uw kind niet afspoelt met water na het baden. U kunt voor een extra jeukstillend effect bij zeer hevige jeuk uw kind na het baden aanvullend behandelen met de gel. Het sachet na opening niet bewaren.

  Waarschuwing!
  Gebruik het zemelenextract niet indien uw kind een glutenallergie heeft
  Gebruiksaanwijzing
  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over HeltiQ Waterpokken 1ST?

  Meer uit ons assortiment