Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9369.936 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Ehbo>Ehbo koffer>Ehbo sporttas

HeltiQ Sport Set 1ST

Voor het behandelen van sportblessures

25,66
  • Merk:  HeltiQ
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 8717484008263
  • Op voorraad:  2  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen

De HeltiQ Sport Set bevat alle denkbare producten waarmee de meest voorkomende sportblessures zoals verrekkingen, kneuzingen, blaren en schaafwonden eenvoudig en snel behandeld kunnen worden. De HeltiQ Sport Set is compact van formaat en is daardoor gemakkelijk mee te nemen in uw sporttas. De sport set bevat ook een aantal steriele producten voor het behandelen van sportblessures. De HeltiQ Sport Set is geschikt voor teams en individuele sporters.

Inhoud
1 x Wondpleister 1 m x 6 cm
1 x Koelspray 15 ml
2 x Wegwerphandschoenen (per paar)
1 x Verbandschaar
1 x Pincet
4 x Blarenpleisters
1 x Reinigingsvloeistof 30 ml
1 x Driekante doek disposable
1 x Vuistregels Eerste Hulp

Hoe te bewaren?
Het advies is om de HeltiQ Sport Set op een vaste plek te geven in uw sporttas zodat u in (nood)situaties uw sport set snel en gemakkelijk kunt vinden voor het verlenen van eerste hulp. Bewaar de sport set op een droge plek op kamertemperatuur. Optimale plekken voor het bewaren van de sport set zijn een vaste en/of logische plek en uit het zicht en bereik van kinderen. Plaatsen waar u de sport set niet moet bewaren is opgeborgen onder allerlei spullen in bijvoorbeeld een kast of la, hierdoor kan de tas beschadigd raken en kunt u in een noodsituatie de eerste hulp tas niet makkelijk vinden. Ook is het niet aan te bevelen de HeltiQ Sport Set in de zon te plaatsen.

De houdbaarheidsdatum die vermeld staat op de sport set heeft uitsluitend betrekking op het product waarbij de houdbaarheidsdatum als eerste vervalt.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over HeltiQ Sport Set 1ST?

Meer uit ons assortiment