Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Medicijnen voor de maag>Brandend maagzuur

Healthypharm Maagzuurremmer HTP Omeprazol 20mg Capsules 14CP

Bij brandend maagzuur en zure oprispingen

5,13
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Dit product vandaag nog in huis? Dat kan op werkdagen als u voor 11.00 bestelt. Kies voor de optie 'Vandaag nog in huis' bij het afrekenen.

Algemeen
Healthypharm Maagzuurremmer HTP Omeprazol is een geneesmiddel dat is bedoeld voor gebruik bij brandend maagzuur en zure oprispingen. De actieve stof in de tabletten is Omeprazol. Dit is een zogenaamde protonpompremmer die de hoeveelheid zuur die de maag aanmaakt vermindert. Omeprazol HTP wordt gebruikt bij volwassenen voor de behandeling op korte termijn van verschijnselen (symptomen) van reflux, zoals zuurbranden en zure oprispingen.

Hoe te gebruiken?
Gebruik dit geneesmiddel altijd precies zoals beschreven in deze bijsluiter of zoals uw arts of apotheker u dat heeft verteld. Twijfelt u over het juiste gebruik? Neem dan contact op met uw arts of apotheker. De gebruikelijke dosering is 14 dagen achtereen éénmaal daags 1 harde capsule van 20 mg of 2 harde capsules van 10 mg. Raadpleeg uw arts indien u na deze periode nog niet symptoomvrij bent.

Waarschuwingen
Neem Omeprazol HTP niet langer dan 14 dagen zonder advies te vragen aan uw arts. Gebruik van Omeprazol kan soms leiden tot een magnesium tekort. Er kan een rebound-effect optreden. Neem contact op met uw arts als u merkt dat uw klachten niet minder worden of als deze erger worden. Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Healthypharm Maagzuurremmer HTP Omeprazol 20mg is een geneesmiddel, raadpleeg voor gebruik daarom altijd de bijsluiter.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Healthypharm Maagzuurremmer HTP Omeprazol 20mg Capsules 14CP?