Bestel nu
0
€ 0,00
Healthypharm Gel Diclofenac 1% 100GR

×

of

Healthypharm Gel Diclofenac 1% 100GR

9,95
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen
Productbeschrijving

Voor verlichting van matige klachten aan de gewrichten

Algemeen
Healthypharm Gel Diclofenac 1% kan worden gebruikt ter verlichting van matige klachten aan gewrichten. Veroorzaakt door verergering van artrose van de knie of vingers. De pijnverlichting bouwt zich langzaam op gedurende de week dat u de gel gebruikt.

Dosering
volwassenen: Breng dit middel 4 keer per dag aan op het gebied van de knie of hand dat pijn doet. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter

Hoe te gebruiken?
Wrijf zachtjes een kleine hoeveelheid van dit middelop de huid waar u pijn heeft. De benodigde hoeveelheid varieert afhankelijk van de grootte van de pijnlijke plek. Normaal gesproken zal een hoeveelheid in de orde van grootte van een kers tot een walnoot voldoende zijn. U kunt een licht verkoelend effect waarnemen, wanneer u de gel inwrijft. Was uw handen na gebruik van dit middel, behalve natuurlijk als uw handen de te behandelen plek waren.

Waarschuwingen
Niet gebruiken als u ooit een allergische reactie heeft gehad voor diclofenac of andere medicijnen om pijn, koorts of ontstekingen te behandelen of tijdens het derde trimester van de zwangerschap. Symptomen van een allergische reactie kunnen zijn: astma, piepen of kortademigheid, huiduitslag met hevige jeuk en vorming van bultjes, gezwollen gezicht of tong, loopneus. Bewaren beneden 30°C en buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Zorg dat u dit middel niet in uw ogen of op uw slijmvliezen (bijvoorbeeld uw mond) krijgt. Neem het niet in en slik het niet door. Gebruik en gooi de lege tube weg volgens de instructies in de bijsluiter.

Ingrediënten

Werkzame stoffen
De werkzame stof in dit middel is diclofenacnatrium.

De andere stoffen in dit middel zijn: natriumhydroxide, hydroxyethylcellulose,
carbomeer, propyleenglycol, triglyceriden, methylparahydroxybenzoaat (E218), propylparahydroxybenzoaat
(E216), gezuiverd water

Bijsluiter
Download gebruiksaanwijzing

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist