9476.701 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Healthypharm Gel Diclofenac 1% 100GR

Voor verlichting van matige klachten aan de gewrichten

13,07 *
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • * Let op! Van dit product verkopen we maximaal 5 stuks per persoon, het is niet mogelijk dit artikel in grotere hoeveelheden te bestellen!

Productbeschrijving
Algemeen
Healthypharm Gel Diclofenac 1% kan worden gebruikt ter verlichting van matige klachten aan gewrichten. Veroorzaakt door verergering van artrose van de knie of vingers. De pijnverlichting bouwt zich langzaam op gedurende de week dat u de gel gebruikt.

Dosering
volwassenen: Breng dit middel 4 keer per dag aan op het gebied van de knie of hand dat pijn doet. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter

Hoe te gebruiken?
Wrijf zachtjes een kleine hoeveelheid van dit middelop de huid waar u pijn heeft. De benodigde hoeveelheid varieert afhankelijk van de grootte van de pijnlijke plek. Normaal gesproken zal een hoeveelheid in de orde van grootte van een kers tot een walnoot voldoende zijn. U kunt een licht verkoelend effect waarnemen, wanneer u de gel inwrijft. Was uw handen na gebruik van dit middel, behalve natuurlijk als uw handen de te behandelen plek waren.

Waarschuwingen
Niet gebruiken als u ooit een allergische reactie heeft gehad voor diclofenac of andere medicijnen om pijn, koorts of ontstekingen te behandelen of tijdens het derde trimester van de zwangerschap. Symptomen van een allergische reactie kunnen zijn: astma, piepen of kortademigheid, huiduitslag met hevige jeuk en vorming van bultjes, gezwollen gezicht of tong, loopneus. Bewaren beneden 30°C en buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Zorg dat u dit middel niet in uw ogen of op uw slijmvliezen (bijvoorbeeld uw mond) krijgt. Neem het niet in en slik het niet door. Gebruik en gooi de lege tube weg volgens de instructies in de bijsluiter.

Ingredienten

Werkzame stoffen
De werkzame stof in dit middel is diclofenacnatrium.


De andere stoffen in dit middel zijn: natriumhydroxide, hydroxyethylcellulose,
carbomeer, propyleenglycol, triglyceriden, methylparahydroxybenzoaat (E218), propylparahydroxybenzoaat
(E216), gezuiverd water

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [healthypharm-gel-diclofenac.pdf]
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Healthypharm Gel Diclofenac 1% 100GR?

Meer uit ons assortiment