Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
HDH Huidmilk 125ML
HDH Huidmilk 125ML

HDH Huidmilk 125ML

4,80
  • Merk: HDH
  • Inhoud: 125ML
  • EAN: 8710537003802
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  2  stuks beschikbaar
  • Op werkdagen voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Helpt Droge Huid

Algemeen
HDH bevat vochtbindende stoffen zoals ureum die van nature in de huid aanwezig zijn en die ervoor moeten zorgen dat het vochtgehalte op peil blijft zodat uw huid zacht en soepel aanvoelt. Wanneer er te weinig van deze stoffen aanwezig zijn, zoals bijvoorbeeld bij het ouder worden,verliest uw huid sneller vocht en voelt droog aan. Met HDH worden deze stoffen weer aan uw huid toegevoegd zo dat het nartuurlijke vochtgehalte wordt hersteld.
Zoals gezegd bevordert ureum de opname van water door de huid. Dit water zorgt voor een verweking van de bovenste huidlaag, waardoor schilfers sneller verdwijnen. Ureum op de huid is te gebruiken bij droge of schilferende huidaandoeningen. Ook schrijven artsen ureum in crèmes samen met andere zalven voor om deze beter in de huid te laten dringen. HDH ® is daarentegen zo samengesteld dat het goed door de huid wordt opgenomen en niet vet aanvoelt.
HDH ® kan zonder problemen worden gebruikt zo lang u last heeft van een droge huid en natuurlijk voor het bijhouden van de droge huid. HDH ® huidmelk is dermatologische getest en gepatenteerd, Het is al jaar en dag op de Nederlandse markt verkrijgbaar en wordt door een grote en enthousiaste groep mensen gebruikt

Hoe te gebruiken?
Was de huid en droog deze goed af. Breng de HDH ® daarna in een dunne laag op de huid aan.

Bij ernstige vormen van schilfering kan de HDH ® dik aangebracht worden. Laat de HDH ® drie tot vijf minuten inwerken. De teveel aangebrachte HDH ® kunt u het best verwijderen met een tissue.
Let op bij gebruik rond de ogen. Laat HDH ® niet in de ogen of op de oogleden komen. Als het per ongeluk toch in de ogen komt, het oog direct goed uitspoelen met lauw water.
Bij de eerste keren insmeren kan het voorkomen dat er een prikkeling van de huid optreedt. Vooral als u HDH ® aanbrengt op het gezicht, in huidplooien of op een beschadigde of ontstoken huid. Dit verdwijnt na enkele minuten. Naarmate u HDH ® langer gebruikt zal de prikkeling uitblijven.

Ga naar de website van de producent voor meer informatie: http://www.alfaco.nl/content/hdh.php

Andere varianten

HDH Huidmilk 250ML

Vragen & Antwoorden
Is dit product geschikt voor gebruik bij psoriasis?

U kunt dit product gebruiken ter ondersteuning bij psoriasis.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist