Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Ehbo>Pleisters>Snelle wondgenezing pleisters

Hansaplast Pleisters Snelle Wondgenezing 8ST

Helpt de natuurlijke wondgenezing tot 50% te versnellen

Hansaplast Pleisters Snelle Wondgenezing 8ST
Hansaplast Pleisters Snelle Wondgenezing 8ST
6,16

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  Productbeschrijving

  Algemeen
  Hansaplast Pleisters Snelle Wondgenezing zijn dunne, waterbestendige pleisters die helpen het natuurlijke wondherstel tot 50% sneller te laten verlopen. De pleisters zijn geschikt voor het bedekken van allerlei kleine wonden en beschermt hiermee de wond tegen bacteriën. Om tot het beste resultaat te komen draagt u de pleister enkele dagen, u wisselt de pleister dus niet. De sterke kleefkracht zorgt ervoor dat de pleister ook enkele dagen blijft zitten. Het speciale wondkussen is gemaakt van een huid vriendelijk polyurethaan materiaal en heeft de eigenschap om wel het wondvocht te absorberen maar tevens de wond vochtig te houden, waardoor het wondgenezingsproces versnelt wordt en de kans op littekenvorming vermindert.

  - helpt littekens voorkomen
  - waterdicht

  - dunne, flexibele pleister met extra kleefkracht

  De verpakking bevat 8 pleisters van 43mm x 68mm.

  Hoe te gebruiken?
  1. Maak de wond schoon voordat u de Hansaplast pleister voor snelle wondgenezing aanbrengt.
  2. Dep de wond en de huid eromheen voorzichtig droog.
  3. Breng daarna de pleister aan zonder de pleister te veel uit te rekken.

  Gebruik elke pleister slechts één keer.

  Waarschuwingen
  Niet gebruiken op een reeds ontstoken of geïnfecteerde wond. Als de wond tekenen van infectie vertoont, zoals roodheid, hitte, pijn, jeuk of een brandend gevoel, dient u een arts te raadplegen. Zware bloedingen moeten eerst worden gestelpt, voordat u een pleister voor snelle wondgenezing aanbrengt.
  Productreviews (8 reviews)

  Megan *

  16 januari 2020

  Pleister hielp wel met wondgenezing. Ik had een relatief diepe wond en de pleister eerst 1 dag en toen 5 dagen laten zitten. Toen ik het eraf haalde leek het wel alsof er een korstje werd meegenomen. Misschien toch iets vaker verschonen. Qua litteken is het er niet echt minder op geworden. Het was een rare ervaring om niet de hele tijd de wond in de gaten te kunnen houden. Denk niet dat ik het voortaan regelmatig gebruik.

  G, Den Haag *

  12 januari 2020

  Helpen goed om een wond snel te genezen. Kunnen wel loslaten indien ze nat worden. Zou fijn zijn als er meer stuks in een verpakking zitten,

  jo boekholt *

  27 oktober 2019

  werkt erg makkelijk

  VBVR *

  18 oktober 2019

  Goed product. Heb het getest op kleine wondjes en het zorgt echt wel voor een snellere genezing. Service: snelle verzending, 's ochtends besteld en volgende dag al in huis (België).

  mirjam pagen *

  29 september 2019

  Goede hechting en werkt naar tevredenheid.

  Geke Akkerman *

  27 september 2019

  Ik had een wond aan mijn scheenbeen wat maar niet dicht wilde gaan. Deze pleisters gekocht en ze hielpen echt. De wond is nu goed genezen.

  elly brandts *

  26 september 2019

  Mijn man is diabeet. Hij had een grotere schaafwond op zijn onderbeen. Door deze pleisters van Hansaplast snelle wondgenezing te gebruiken, zag je de wond iedere dag van binnen uit genezen.En na een week was het genezen. Ik kan het alle diabeet patienten aanraden.Geweldig.

  j.j. Raaijmakers *

  28 mei 2019

  Heel handig bij wonden die niet makkelijk dichtgaan, of waar vocht uit blijft komen.gewoon een paar dagen laten zitten en rustig kan de wond dan genezen.Een uitkomst vooral voor de wondjes op je benen

  * Deze review is geplaatst door een klant die dit product bij ons heeft gekocht.

  Reviews 1 - 10 van 8

  Heeft u een vraag over Hansaplast Pleisters Snelle Wondgenezing 8ST?

  Meer uit ons assortiment