Hoofdpagina>Gezondheid>Geneesmiddelen>Plasproblemen

Granufink Prosta Capsules 60CP

Traditioneel kruidengeneesmiddel toegepast ter vermindering van plasproblemen bij mannen

29,99
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Granufink Prosta Capsules is een traditioneel kruidengeneesmiddel, speciaal samengesteld voor mannen. Toegepast ter vermindering van plasproblemen bij mannen zoals abnormale aandrang tot plassen, frequent plassen overdag en ’s nachts, een zwakke urinestraal, nadruppelen, en niet volledig legen van de blaas.
Plasproblemen kunnen uw dagelijks leven sterk beïnvloeden. ‘s Nachts vaak uit bed moeten om te plassen verstoort uw nachtrust en zorgt ervoor dat u overdag vermoeid bent. Een zwakke urinestraal en onvolledig plassen kunnen leiden tot ongewenst nadruppelen waardoor er natte plekken in uw onderkleding ontstaan. Als andere mensen dit opmerken kan het je zelfvertrouwen schaden.

Granufink Prosta Capsules is voor:

- Minder vaak plassen 's nachts (de voornaamste hindernis voor mannen met een vergrote prostaat of overactieve blaas)
Doorgaans wordt aangenomen dat als je meer dan acht keer op een dag plast, er sprake is van te vaak plassen. Mensen die overmatig vaak plassen kunnen hierdoor belemmerd worden en durven niet zo makkelijk eropuit te gaan zonder te weten of er een toilet in de buurt is. Probeer Granufink Prosta Capsules voor 4 weken om minder vaak te plassen.
- Minder nadruppelen.
Nadruppelen is een vorm van urineverlies die voorkomt bij mannen. Probeer Granufink Prosta Capsules voor 4 weken om nadruppelen te verminderen.
- Minder aandrang
Naar het toilet gaan is eigenlijk zo’n vanzelfsprekendheid, dat u er niet over na zou hoeven denken. Wat als u zo vaak aandrang voelt om te moeten plassen dat u er in je dagelijkse leven door wordt belemmerd? Probeer Granufink Prosta Capsules voor 4 weken om aandrang te verminderen.
- Voor een normale urinestraal
Bij een zwakke urinestraal merkt u dat de kracht van uw straal tijdens het plassen verminderd is. Dit betekent dat u als man minder ver kan plassen. Probeer Granufink Prosta Capsules voor 4 weken voor een normale urinestraal.
- Beter uitplassen
Urineretentie is het onvermogen om uw blaas leeg te kunnen plassen. U kunt nog wel plassen, maar de blaas wordt niet meer volledig leeg geplast. Probeer Granufink Prosta Capsules voor 4 weken om beter uit te plassen.

Dosering
De aanbevolen dosering voor volwassenen is 3 maal daags 1 capsule. De capsules moeten worden ingenomen met voldoende water, bij voorkeur voor de maaltijd.

Waarschuwingen
Niet geschikt onder de 18 jaar of vrouwen. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Granufink Prosta Capsules is een traditioneel kruidengeneesmiddel. De indicatie is uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring en niet op klinisch bewijs. Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken bij kinderen en jongeren onder de 18 jaar. Indien uw klachten binnen 7 dagen erger worden of na 4 weken niet minder zijn geworden, neem dan contact op met uw huisarts.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Ingredienten

 

Samenstelling
1 capsule bevat de actieve stoffen:
400 mg poeder van de zaden van Cucurbita pepo L. convar. citrullina l. Greb. var. styriaca l. Greb (pompoen)
340 mg olie van de zaden van Cucurbita pepo L. convar. citrullina l. Greb. var. styriaca l. Greb (pompoen)
75 mg droog extract van de vrucht van Serenoa repens (Bartram) klein (zaagpalm) (DER 7-13:1), extractievloeistof ethanol 90% (m/m).
Bevat ook lactose. Lees de bijsluiter voor meer informatie. 

 

Allergenen Informatie
Gebruik dit middel niet als u allergisch bent voor één van de ingrediënten of een ander lid van de komkommerfamilie (Cucurbitaceae), zoals watermeloen, courgette, etc., of voor een ander lid van de Palmenfamilie (Arecaceae). 

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Granufink Prosta Capsules 60CP?