DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Grahams

Grahams Natural is een lijn verzorgingsproducten ontwikkeld door Geoff Graham uit liefde voor zijn zoon. Die had namelijk last van een ruwe en geprikkelde huid. Omdat Grahams niet tevreden was over de bestaande producten besloot hij zelf een crème voor zijn zoon te ontwikkelen. Inmiddels is het 12 jaar later en is er van Grahams een unieke productlijn ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid. Grahams producten zijn 100% natuurlijk, glutenvrij en vrij van parfum.Lees meer
Geen resultaten gevonden

Grahams Eczeem Crème

Grahams Eczeem Crème is een medisch hulpmiddel ter verlichting van eczeem. Het 100% natuurlijke product is jeukstillend en helpt de huid om te herstellen. De Grahams Eczeem Crème is mild en daardoor zeer geschikt voor kinderen. De crème kan ook voor in het gezicht gebruikt worden. De crème bevat onder andere de volgende ingrediënten:

  • Colloidaal haver verzorgt, verzacht en reduceert vochtverlies waardoor het roodheid en irritatie vermindert. Colloidaal haver werkt zeer goed om droge huid en eczeem te verlichten. Het geeft de huid een zijdezacht laagje.
  • Cacaoboter heeft bijzonder verzachtende eigenschappen, voor een zachte huid.
  • Shea boter werkt helend en herstellend op de huid
  • Olijfolie wordt in Griekenland al eeuwenlang voor huidverzorging gebruikt. Olijfolie is rijk aan vitamine A en E en bevat daarnaast veel enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Tevens werkt het vochtinbrengend en verzachtend voor de huid.
  • Jojoba olie is qua samenstelling vergelijkbaar met talg en daardoor zeer goed opneembaar door de huid waardoor het zeer verzachtend werkt.
  • Vitamine E heeft voedende eigenschappen en zorgt ervoor dat verzorgingsproducten langer houdbaar zijn.

Grahams Eczeem Olie

Deze olie is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid (ook voor baby’s en kinderen), om naast de Grahams Eczeem Crème te gebruiken. Het helpt de symptomen van eczeem, dermatitis, jeukende en droge huid en andere kleine huidirritaties te verlichten. De olie voedt en verzorgt de huid uitstekend waardoor beter herstel kan optreden. Het kan zowel als badolie als huidolie gebruikt worden.

Grahams Natural Shampoo

Grahams shampoo met Manuka Honing werkt verlichtend en verzachtend voor de droge, jeukende en gevoelige hoofdhuid. Ook wanneer u geen last heeft van de hoofdhuid maar wel van eczeem of psoriasis op het lichaam, is het aan te bevelen om deze shampoo te gebruiken (het irriteert het lichaam niet). De shampoo is hypoallergeen, zodat kans op allergische reacties zeer klein is.

Grahams Shampoo bevat een unieke mix van kruiden en biologische ingrediënten. Bij psoriasis wordt de hoofdhuid vaak 's avonds ingesmeerd met de Calendulis Plus Creme, waarna de haren de volgende morgen worden gewassen met Grahams Shampoo. De shampoo is geschikt voor ieder haartype en is vrij van sulfaten en siliconen. Grahams Natural Shampoo bevat onder andere de volgende ingrediënten:

  • Cocunut Betaine Werkt als schuimmiddel, zodat de shampoo gaat schuimen en het haar gereinigd worden. Is echter veel milder voor de hoofdhuid dan sulfaten.
  • Glycerine (plantaardig). Glycerine kan zowel van dierlijke, plantaardige of synthetische herkomst zijn. In dit geval is glycerine gewonnen uit plantaardige oliën, het wordt gebruikt om de werkstoffen in het haar te laten penetreren.
  • Manukahoning is toegevoegd vanwege zijn bacteriedodende en wondverzorgende eigenschappen.
  • Kamille extract is een kalmerend en verzachtend ingrediënt voor de gevoelige huid.
  • Kokosolie geeft glans en zachtheid aan het haar en voorkomt haarbreuk en droogheid.
  • Vitamine E heeft voedende eigenschappen en zorgt ervoor dat verzorgingsproducten langer houdbaar zijn.

Het complete aanbod van Grahams is verkrijgbaar bij De Online Drogist.