Home > Vitamine & Supplementen > Supplement - Toepassing > Energie > Ginsen

Ginseng Vitamine Tonic

Gaat ziektekiemen te lijf en geeft rust in stress-situaties

24,95 18,71

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
Productbeschrijving

Algemeen
Ginseng Vit Tonic Acoholvrij is de originele Oosterse ginseng, zoals die dagelijks wordt gebruikt in het Verre Oosten. In de fles is tevens een hele ginsengwortel toegevoegd, die voor consumptie geschikt is. Volgens eeuwenoude Oosterse traditie is aan de tonic vermalen hertengewei toegevoegd. Hertengewei bevat vele bioactieve bouwstoffen voor het lichaam. Het gaat onder andere ziektekiemen te lijf en geeft rust in stress-situaties. Deze tonic bevat geen alcohol.

Dosering
2 maal daags een maatbeker. Bij ziektekiemen of stress-situaties 3 maal daags een maatbeker.

Vragen & Antwoorden
Waarom is het goed om voedingssupplementen te nemen?

Er zijn veel redenen waarom een voedingssupplement een goede aanvulling zou zijn. Allereerst lukt het veel mensen niet om elke dag twee stuks fruit en 200 gram groente te eten of twee keer per week vette vis. In dit geval is een goede multivitamine of visolie een goede aanvulling. Daarnaast heeft het lichaam in bepaalde omstandigheden, bijvoorbeeld tijdens zwangerschap, sporten, ouder worden of chronische ziektes, behoefte aan extra voedingsstoffen. Het komt ook voor dat mensen kiezen voor een supplement voor bijvoorbeeld de nachtrust, ter ondersteuning van sterke botten en gewrichten of voor een gezond cholesterolgehalte.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Heeft u een vraag over Ginseng Vitamine Tonic?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4 van 42