Hoofdpagina>Afvallen>Afslankgel>Anti-cellulitis crème

Ginkel's Afslankzeep 150GR

Ambtelijke zeep voor de aanpak van cellulitis

6,49
  • Merk:  Ginkel's 
  • Inhoud: 150GR
  • EAN: 8714369003986
  • Op voorraad:  7  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Ginkel's afslankzeep is een ambachtelijk product dat nog op kleine schaal volgens authentieke receptuur vervaardigd wordt. Reeds in de oudheid ontdekten Chinese geleerden dat het extract van algen werkzame bestanddelen bevat welke door de huid worden opgenomen en het vermogen hebben om in de huid opgeslagen vet af te breken en af te voeren. Het algenextract is bij intensief gebruik in staat om plaatselijke vetophopingen en vetbultjes of putjes te bestrijden. Normale zeep is erop gericht om vuil en vet van het huidoppervlak te verwijderen. Chinese Algenzeep kent echter een dieptewerking.

Hoe te gebruiken?
Het beste resultaat bereikt men door de Chinese Algenzeep tijdens een warme douche toe te passen. Maak uw lichaam nat onder een warme douche. Ga buiten de douchestraal staan en masseer de gewenste lichaamsdelen die ontsiert zijn door sinaasappelhuid of putjes intensief in met het zeepblok. Masseer het ontstane schuim enkele minuten in met uw handen en laat dit vervolgens enkele minuten inwerken om
zo het algenextract optimaal tot zijn recht te laten komen. Spoel vervolgens uw huid goed af. Het is belangrijk om deze behandeling meerdere malen per week te herhalen, om zo het werkingsproces van het algenextract ononderbroken door te laten gaan voor een optimaal resultaat. U zult bij een dagelijkse intensieve behandeling al snel resultaat zien. Afhankelijk van het huidtype kan dit iets langer of zelfs korter duren.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Ginkel's Afslankzeep 150GR?