Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Mondverzorging>Mond- en gebitsongemakken>Tandvleesongemakken

Gengigel Baby 15ML

Helpt tegen de pijn van het doorkomen van de eerste tandjes

9,35
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Het doorkomen van de eerste tandjes is voor veel baby’s een vervelende gebeurtenis die pijn en ongemak veroorzaakt. Deze problemen zijn goed te voorkomen met de recente beschikbaarheid van het product Gengigel Baby. Naast de verzachting van de pijn zorgt dit nieuwe middel eveneens voor een versnelde genezing van het geïrriteerde tandvlees van de baby. Doorkomende tandjes bij baby’s kunnen vervelende bijverschijnselen teweegbrengen, zoals verhoging, geirriteerde oren en waterdunne ontlasting. Maar ook wordt de baby rusteloos en huilerig.
Gengigel Baby is afgeleid van Gengigel Prof, een middel dat door de professionele zorgverlener o.a. wordt toegepast na het trekken van kiezen en/of tanden, plaatsen van implantaten, pocketbehandelingen. Gengigel Baby is absoluut veilig, kent geen bijwerkingen, bevat geen suiker of alcohol en heeft een voor de baby aangename smaak.

Gebruiksadvies

Het is eenvoudig toe te dienen door de gel met een droge vinger op het tandvlees aan te brengen en voorzichtig in te masseren. De samenstelling van de gel is dusdanig dat een goede hechting aan het tandvlees plaatsvindt.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Gengigel Baby 15ML?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 30