9365.682 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Voeten en benen>Vermoeide voeten

Gehwol: De oplossing voor je voeten en benen

Voetverzorgingspakket

42,80

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk: 
  • Inhoud:
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Gehwol: De oplossing voor je voeten en benen. Herstel, Verzorg en Verwen producten in één pakket. Gehwol weet wat je voeten en benen nodig hebben. De producten van Gehwol worden veelvuldig gebruikt door professionals zoals pedicures en sporters. Maar Gehwol doet iedereen goed. Want je voeten dragen je elke dag en verdienen dat extra beetje aandacht.

Pakket bestaande uit:

- Gehwol Been Balsem,
- GehwolVoetfris Balsem,
- Gehwol Voetbad,
- Gehwol Klovenzalf.

Inhoud van het pakket

Gehwol Beenbalsem
Gehwol beenbalsem is een huidverzorgende niet vette balsem van natuurlijke kruiden die weldadig werkt bij huidonreinheden en roodheid, terwijl de huidvitamine panthenol zorgt voor een gladde, fraaie huid. Voorkomt schimmelvorming, blaarvorming en jeuk tussen de tenen. Blijvende bescherming tegen transpiratiegeuren. Een lichte massage geeft direct een aangenaam gevoel van frisheid en versterkt bovendien de bloedvaten en biedt daarmee mogelijkheden voor een positief cosmetisch effect. Gehwol Been-Balsem wordt speciaal aanbevolen bij vermoeide benen tijdens de zwangerschap.

Regelmatig gebruik van Gehwol voorkomt een droge huid, verkleuringen, voortijdig verouderen en onreinheid van de huid. Benen en voeten zijn altijd fris en verzorgd. Gehwol beenbalsem verzachtde benen tijdens de zwangerschap. De ingredienten zijn Allantoïne, Bisabolol, Hamamelis, Pantheno.

Gehwol Klovenzalf
Klovenzalf voor direct en snel herstellen van kloven van droge en ruwe huid, maakt de huid zacht en elastisch. Verzorgingszalf voor sterk vereelte, gesprongen, droge en ruwe huid. Bij (langdurig) droog weer kunnen gemakkelijk kloofjes in handen en voeten ontstaan. Met Gehwol Kloven-Zalf zult u merken dat kloofjes snel minder pijnlijk worden en daarna verdwijnen. Bij regelmatig gebruik krijgt de huid zijn natuurlijke elasticiteit en weerstand terug. Beschermt effectief en voorkomt kloofjes.

Gehwol Voetbad
Gehwol Voetbad is wen vitaliserend, verfrissend voetbad dat helpt ter ondersteuning bij pijnlijke, branderige en transpirerende voeten. De natuurlijke etherische oliën van lavendel, rozemarijn en tijm bevorderen de doorbloeding. De voeten blijven langere tijd warm en worden gestimuleerd. Dit licht alkalisch badzout met huidvetherstellende componenten reinigt tot diep in de poriën en maakt de huid weer soepel. Verweekt eelt, likdoorns en knobbels. Regelmatige voetbaden deodoriseren langdurig.

GehwolVoetfris Balsem
Bij een branderig gevoel van (sterk) belaste voeten. Beschermt, verfrist en verkoeld langdurig. Met natuurlijke pepermuntolie en menthol.

Een uitgebalanceerde compositie van verkoelende en beschermende bestanddelen op basis van een creme met uitgesproken huidvriendelijke emulgatoren, vetcomponenten en olien de goed worden opgenomen. Vochtinbrengend, sStimulerend voor koudegevoelige zenuwuiteinden van de huid en bewerkstelligt daardoor een duurzaam gevoel van verfrissing en koelte. Werkt ontstekingsremmend, pijnlenigend, verzachtend bij irritatie.

Heeft u een vraag over Gehwol: De oplossing voor je voeten en benen?

Meer uit ons assortiment