Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Zonverzorging>Zonnebrandcrème>Zonnebrandcrème baby

Garnier Ambre Solaire Zonnemelk Kids Wet Skin SPF50 150ML

Te gebruiken zonder het lichaam af te drogen

18,98
  • Merk:  Garnier 
  • Inhoud: 150ML
  • EAN: 3600541885417
  • Op voorraad:  11  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Garnier Ambre Solaire Zonnemelk Kids Wet Skin SPF50 is speciaal ontwikkeld om de tere huid van kinderen te beschermen. De kids zonnebrandcrème mag meteen op de natte (of droge) huid worden aangebracht, afdrogen is niet meer nodig! De huid van kinderen is gevoeliger voor de zon dan die van volwassenen. Een goede bescherming is daarom erg belangrijk. De hypoallergene formule zonder parabenen is zeer waterresistent, trekt snel in en is getest onder pediatrisch toezicht. Zeer hoge beschermingsfactor 50 speciaal voor de gevoelige kinderhuid.

Hoe te gebruiken?
Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau. Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Vermijd contact met textiel.

Waarschuwingen
Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Garnier Ambre Solaire Zonnemelk Kids Wet Skin SPF50 150ML?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 32