Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Zonverzorging>Lippenbalsem met spf

Garnier Ambre Solaire UVski Lip SPF20 Stick 4,7ML

Voor een effectieve lipverzorging op elke hoogte

5,69 2,85

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
 • Merk:  Garnier 
 • Inhoud: 4,7ML
 • EAN: 3215660760127
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Garnier Ambre Solaire UVski Lip SPF20 Stick voor een effectieve verzorging op elke hoogte. Op hoge bergen, zijn zonnestralen 25% sterker dan op zeeniveau. Hierdoor hebben lippen extra bescherming nodig. De formule voor lipverzorging is gemakkelijk aan te brengen en beschermt lippen tegen uitdroging. Je lippen zijn verzorgd, verzacht en effectief beschermd tegen UVA- en UVB- stralen. De beschermende lipstick combineert UVA/UVB filters met beschermende ingrediënten en cacaoboter om een verdedigende formule te creëren tegen de kou.

  Hoe te gebruiken?
  Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau.

  Waarschuwingen
  Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Het dragen van een hoofddeksel, T-shirt en zonnebril wordt zeer aanbevolen. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Vermijd contact met textiel.

  Heeft u een vraag over Garnier Ambre Solaire UVski Lip SPF20 Stick 4,7ML?

  Andere artikelen uit deze categorie:

  Artiken 1-4van 18