9476.445 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Garnier Ambre Solaire Reisformaat SPF30 Tube 50ML

Ideaal voor onderweg

Korting 28%
6,99 5,05
  • Merk:  Garnier
  • Inhoud: 50ML
  • EAN: 3600541183131
  • Op voorraad:  6  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Ambre Solaire Reisformaat is een kleine tube zonnebrand die ideaal is voor onderweg. De lotion biedt bescherming voor uw huid tegen de schadelijke effecten van de zon.

De formule bevat Mexoryl ® SX, een geavanceerde gepatenteerde UV-filter. Dit helpt de huid beschermen tegen de schadelijke en vroegtijdige veroudering effecten van UVA-en UVB-stralen. Daarnaast is bevat de lotion een hydraterend complex en vitamine E. Dit beschermt de huid en houdt het vochtgehalte intact tijdens blootstelling aan de zon. Ambre Solaire On The Go textuur is niet vet, niet plakkerig, eenvoudig aan te brengen en het wordt onmiddellijk geabsorbeerd en laat daardoor geen witte vlekken.

Hoe te gebruiken?
Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau.

Waarschuwingen
Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Het dragen van een hoofddeksel, T-shirt en zonnebril wordt zeer aanbevolen. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Vermijd contact met textiel.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Garnier Ambre Solaire Reisformaat SPF30 Tube 50ML?

Meer uit ons assortiment