Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Zonverzorging>Zonnebrandcrème>Spf 15

Garnier Ambre Solaire Olie SPF6 Spray 150ML

Voor de reeds gebruinde of getinte huid

13,99
  • Merk:  Garnier 
  • Inhoud: 150ML
  • EAN: 3600540133670
  • Op voorraad:  6  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 besteld, morgen in huis
Productbeschrijving

Algemeen
Garnier Ambre Solaire Olie SPF6 Spray helpt bij het verkrijgen van een diepe, langdurige teint. De olie voedt de huid zonder vettig en plakkerig aan te voelen. Voor een optimale teint en een satijnen glans van de huid. De olie heeft een zeer aangename geur en door de spray is de olie gemakkelijk in gebruik. Let wel op, de lage zonbeschermingsfactor 6 is geschikt voor de getinte huid die snel bruint.

Hoe te gebruiken?
Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren.

Waarschuwingen
Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Het dragen van een hoofddeksel, T-shirt en zonnebril wordt zeer aanbevolen. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Vermijd contact met textiel.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Garnier Ambre Solaire Olie SPF6 Spray 150ML?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 30