Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Zonverzorging>Zonnebrandcrème>Spf 50

Garnier Ambre Solaire Oil Spray F50 Sensitive 150ML

Een beschermende zonneolie voor de lichte, gevoelige of zon-intolerante huid

17,49
  • Merk:  Garnier 
  • Inhoud: 150ML
  • EAN: 3600541602625
  • Op voorraad:  21  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Garnier Ambre Solaire Sun Oil Spray F50 Sensitive is een beschermende zonneolie voor de lichte, gevoelige of zon-intolerante huid.

Deze beschermende en voedende sun oil spray bevat extra bescherming tegen lange UVA straling. Dit zijn de meest voorkomende en doordringende zonnestralen, die met name schadelijke zijn voor de meest kwetsbare huidtypen zoals lichte, gevoelige of zon-intolerante huid. Garnier Ambre Solaire Sun Oil plakt niet en is waterresistent. Een zeer tolerante formule ontwikkeld om het risico op allergieën te minimaliseren. Hypoallergeen, zonder parfum en zonder parabenen. Zonbeschermingsfactor SPF50+ voor de (zeer) lichte, gevoelige en/of zon-intolerante huid.

Hoe te gebruiken?
Niet direct in het gezicht spuiten. Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau.

Waarschuwingen
Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag (tussen 11u en 15u). Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook bij gebruik van een zonnebrandproduct, want deze biedt géén 100% bescherming. Het is aanbevolen om een pet of hoed, T-shirt en zonnebril te dragen. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Vermijd contact met textiel.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Garnier Ambre Solaire Oil Spray F50 Sensitive 150ML?