9375.442 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Zonverzorging>Zonnebrandcrème>Spf 50

Garnier Ambre Solaire Kids Zonnespray SPF50+ 200ML

De meest kwetsbare huid verdient extra bescherming

Korting 28%
19,99 14,41
  • Merk:  Garnier
  • Inhoud: 200ML
  • EAN: 3600540559395
  • Op voorraad:  7  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Garnier Ambre Solaire Kids Zonnespray SPF50+ is speciaal ontwikkeld om de tere huid van kinderen te beschermen. De huid van kinderen is gevoeliger voor de zon dan die van volwassenen. Een goede bescherming is daarom erg belangrijk. De hypoallergene formule zonder parabenen is zeer waterresistent en is getest onder pediatrisch toezicht. Zeer hoge beschermingsfactor 50+ speciaal voor de gevoelige kinderhuid.

Hoe te gebruiken?
Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau. Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Vermijd contact met textiel.

Waarschuwingen
Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Garnier Ambre Solaire Kids Zonnespray SPF50+ 200ML?

Meer uit ons assortiment