Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Zonverzorging>Zonnebrandcrème>Zonnebrandcrème baby

Garnier Ambre Solaire Kids Sensitive Expert+ Zonnespray SPF50+ 200ML

Zonnespray dat zand plakken aan de huid voorkomt

Korting 50%
19,99 10,00
  • Merk:  Garnier 
  • Inhoud: 200ML
  • EAN: 3600541889637
  • Op voorraad:  43  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Garnier Ambre Solaire Kids Sensitive Expert+ Zonnespray SPF50+ is een handige zonnespray dat zand plakken aan de huid voorkomt. De Garnier Ambre Solaire Kids Sensitive Expert+ Zonnespray SPF50+ is speciaal ontwikkeld om de tere huid van kinderen te beschermen. De zonnespray werkt zand afstotend en gaat het jeukerige gevoel van plakkend zand tegen! De huid van kinderen is gevoeliger voor de zon dan die van volwassenen. Een goede bescherming is daarom erg belangrijk. De hypoallergene formule zonder parabenen is zeer waterresistent, trekt snel in en is getest onder pediatrisch toezicht. Zeer hoge beschermingsfactor 50+ speciaal voor de gevoelige kinderhuid.

Hoe te gebruiken?
Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau. Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren.

Waarschuwingen
Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Vermijd contact met textiel. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Garnier Ambre Solaire Kids Sensitive Expert+ Zonnespray SPF50+ 200ML?