Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Zonverzorging>Zonnebrandcrème>Spf 50

Garnier Ambre Solaire Dry Protect Mist F50 Spray 200ML

Trekt snel in en laat geen witte vlekken achter

19,99
  • Merk:  Garnier
  • Inhoud: 200ML
  • EAN: 3600541442337
  • Op voorraad:  1  stuk beschikbaar
Productbeschrijving

Algemeen
Garnier vernieuwt haar bescherming tegen de zon en creëert zijn eerste blote huidgevoel met deze beschermende mist.

Geavanceerde stabiele UVA en UVB bescherming
Het gepatenteerde filtersysteem bevat Mexoryl® XL en helpt de huid te beschermen tegen door de zon veroorzaakte schade en de vroegtijdige huidverouderende effecten door schadelijke stralen van de zon .

Sprayt onder elke hoek
Droge nevel biedt gelijkmatige verspreiding onder alle hoeken en naar alle delen van het lichaam om snel en gemakkelijk te beschermen.

Ultralichte textuur
Trekt snel in zonder witte vlekken achter te laten.

Caring formule
Helpt uitdrogen van de huid voorkomen.

Bevat geen alcohol

Formule voldoet voor 100 % aan de Europese aanbevelingen voor de bescherming tegen de schadelijke effecten van UVA-en UVB-stralen .

Hoe te gebruiken?
Schud Garnier Ambre Solaire Dry Mist SPF50 goed voor gebruik tot u het kogeltje kunt horen. Breng het zonnebrandmiddel een half uur voor blootstelling aan de zon aan. Breng regelmatig en royaal aan om de bescherming te behouden , vooral na het zwemmen , transpireren of afdrogen.

Waarschuwingen
Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Het dragen van een hoofddeksel, T-shirt en zonnebril wordt zeer aanbevolen. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Vermijd contact met textiel.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Garnier Ambre Solaire Dry Protect Mist F50 Spray 200ML?

Meer uit ons assortiment