Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Zonverzorging>Zonnebrandcrème>Spf 50

Garnier Ambre Solaire Clear Protect+ Zonnespray SPF50 200ML

Transparante bodyspray voor aanhoudende bescherming

Korting 50%
19,99 9,99
  • Merk:  Garnier 
  • Inhoud: 200ML
  • EAN: 3600541012349
  • Op voorraad:  17  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Garnier Ambre Solaire Clear Protect+ Zonnespray SPF50 is een uitkomst voor iedereen die terughoudend is om zonbescherming te gebruiken. De zeer waterbestendige en transparante formule is gemakkelijk aan te brengen, niet vet, trekt snel in en laat geen witte strepen achter. Zonbeschermingsfactor 50 is geschikt voor de (zeer) lichte huid.

Hoe te gebruiken?
Niet direct in het gezicht spuiten. Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau.

Waarschuwingen
Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag (tussen 11u en 15u). Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook bij gebruik van een zonnebrandproduct, want deze biedt géén 100% bescherming. Het is aanbevolen om een pet of hoed, T-shirt en zonnebril te dragen. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Vermijd contact met textiel.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Garnier Ambre Solaire Clear Protect+ Zonnespray SPF50 200ML?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100