Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Glucosamine-chondroitine-msm>Glucosamine

Fytostar Glucosamine 1500 Tabletten 90TB

Nutri-complex met 2000 mg D-glucosaminesulfaat 2KCl waarvan 1500 mg glucosaminesulfaat

20,51

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk:  Fytostar
  • Inhoud: 90TB
  • EAN: 5400713751568
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Fytostar Glucosamine 1500 is een nutri-complex met 2000 mg D-glucosaminesulfaat 2KCl waarvan 1500 mg glucosaminesulfaat. Dit complex is aangevuld met mangaan, dat bijdraagt aan de normale vorming van bindweefsel o.a. in de knieën, heupen, ellebogen, vingers en draagt bovendien bij tot de instandhouding van gezonde botten. De toegevoegde vitamine C helpt bij de normale werking van het kraakbeen in de gewrichten.

Dosering
Dagelijks 1 tablet per dag met water innemen, bij voorkeur tijdens de maaltijd.

Waarschuwingen
Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats (max 24 °C), buiten het bereik van kinderen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden.

Ingredienten

Ingrediënten: 
Per tablet: D-glucosaminesulfaat 2KCL uit schaaldieren: 2000 mg (elementair gehalte glucosaminesulfaat: 1500 mg), vulstof: Microkristallijn cellulose, Vitamine C (L-ascorbinezuur): 80 mg = 100% RI*, antiklontermiddel: Magnesiumstearaat, omhulling: Hydroxypropylmethylcellulose, Mangaancitraat: 2 mg = 100% RI*, kleurstof: Titaandioxide, antiklontermiddel: Talk, bevochtigingsmiddel: Polysorbaat 80, glansmiddellen: Bijenwas; Carnaubawas.

 *RI: Referentie inname

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Heeft u een vraag over Fytostar Glucosamine 1500 Tabletten 90TB?

Meer uit ons assortiment