Hoofdpagina>Huishouden>Handig voor in huis>Huishoudelijke apparaten>Smoothie maker

Orange Care Flavorfull Blender Alles In 1ST

De ideale alles in 1 blender

81,45 75,00
  • Op voorraad:  2  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Met de Flavorfull blender alles in 1 kun je niet alleen eten pureren, je kunt er ook voor zorgen dat het warm wordt en je zo een kant en klare soep op tafel hebt staan. U kunt zelf de stand instellen voor gepureerde soep of voor soep met nog grove stukjes erin. Het is zo eenvoudig en in 3 stappen heb je een heerlijke maaltijd op tafel staan.
U hoeft enkel de ingredienten in de blender te stoppen, op de knop te klikken en het eten eruit te halen! Met de centrifugezeeg erin kunt u kiezen voor grove stukken omdat zo het eten niet bij de mesjes in de buurt kan komen. Door de krachtige 600 watt motor verpulvert het rauwe ingredienten, de ingredienten blijven hun natuurlijke voedingstoffen behouden om zo bij te dragen aan uw spijsverteringsstelsel.
Ook kunt u heerlijke smoothies, sapjes, sauzen en dressings maken met de Flavorfull, of het nu een warme of koude maaltijd wordt niets is te gek voor de Flavorfull.

Deze blender beschikt over 6 verschillende standen, om zo eindeloos te kunnen blijven varieren.
De Stand Infuse/Blend kan worden gebruikt met of zonder de centrifugezeef. Het kan worden gebruikt met de centrifugezeef om voeding/drank te verrijken met verse voedingsstoffen en superfoods of om verse sap te maken. Ook kan deze stand zonder centrifugezeef gebruikt worden om groenten, fruit, dranken, smoothies te mengen en te mixen.

Dan heb je de stand Pulse, deze functie gebruik je om kort te mixen of om extra krachtig te gaan mengen.

De stand Boil/Steam is een handige stand die je bij bijna geen een ander smoothie apparaat kunt vinden, u kunt deze stand namelijk gebruiken voor het koken of stomen van voedsel en vloeistoffen.

Daarnaast beschikt dit apparaat ook nog over een knop die heerlijke gepureerde en romige soep kan bereiden, dit is de knop voor de Soup Smooth. Als u nu liever volle soepen heeft en sauzen met stukjes groenten wilt bereiden kunt u gebruik maken van de knop Soup.
En tenslotte beschikt dit apparaat nog over de knop Reheat deze is om eerder gekookte soep of sauzen op te warmen.

Dit pakket bevat een groenkleurige Flavorfull Maatbeker en een schoonmaak borstel.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Orange Care Flavorfull Blender Alles In 1ST?