Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9370.100 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Make-up>Kunstnagels

Fashion Nails Natural Stiletto 1ST

Mooie en comfortabele nepnagels met afgeronde tip

3,99
  • Op voorraad:  29  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Met de Fashion Nails Natural Stiletto geniet u tot wel 7 dagen lang van natuurlijk uitziende kunstnagels met een mooie afgeronde tip. De nagels zijn extra comfortabel doordat ze aan de onderzijde flexibel zijn. Dit zorgt ervoor dat de nagels niet in uw nagelriemen drukken. Daarnaast zijn de nepnagels voorzien van een sterke tip om afbreken te voorkomen. Doordat elk van uw eigen nagels uniek is bevat deze verpakking 24 nagels in 12 verschillende maten, dan heeft u altijd de juiste bij de hand. Ook handig, deze stiletto nail set wordt geleverd met een tube lijm.

Hoe te gebruiken?
Breng 1-2 druppels aan op de kunstnagel en 1-2 druppels op de natuurlijke nagel.

Waarschuwingen
De nagellijm kleeft binnen enkele seconden aan huid en oogleden. Buiten bereik van kinderen houden. Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk blijven spoelen. Bij onwel voelen een arts raadplegen.
Ingredienten

Ingrediënten nagellijm
Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate, Methylene Di-t-Butylcresol, Acetyl Tributyl Citrate, Tocopheral, Panthenol, Red 7 (CI 15850).

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Fashion Nails Natural Stiletto 1ST?

Meer uit ons assortiment