DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Fagron

Fagron richt zich op het optimaliseren van producten binnen de farmaceutische industrie. Fagron heeft een breed assortiment met vele producten, zoals cremes en zalven. In het assortiment van De Online Drogist kunt u terecht voor Fagron Minoxidil Lotion. Deze lotion is speciaal ontwikkeld om de haargroei te bevorderen.Lees meer
  • Fagron Waterstofperoxide Mondspoeling 3% 300ML

    Fagron Waterstofperoxide Mondspoeling 3% | 300ML

    Voorraad: > 50
    5,69
  • Fagron Minoxidil Lotion 2 g/100 ml 100ML
    Gratis verzending

    Fagron Minoxidil Lotion 2 g/100 ml | 100ML

    Voorraad: > 50
    28,13
  • Fagron Levomenthol 1% carbomeerwatergel 1% 100GR

    Fagron Levomenthol 1% carbomeerwatergel 1% | 100GR

    Voorraad: 11
    9,89
  • Fagron Carbomeerwatergel 1% FNA 100GR

    Fagron Carbomeerwatergel 1% FNA | 100GR

    Voorraad: 22
    7,95

Wat is Fagron

Fargon is gespecialiseerd in het ontwikkelen en optimaliseren van farmaceutische producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan diverse soorten crèmes, lotions, mondspoelingen, oogdruppels en nog veel meer. Fagron heeft als doel maatwerk medicatie beschikbaar te stellen aan ziekenhuizen, apothekers en patiënten wereldwijd. Fagron is actief in 34 landen verdeeld over 5 continenten.

Welke Fagron producten zijn er?

Het assortiment van Fagron is erg breed en bevat verschillende producten. Hieronder benoemen we een aantal Fagron producten die verkrijgbaar zijn bij De Online Drogist:

Fagron zalf

Een zalf bestaat vrijwel alleen uit vet en bevat (bijna) geen water. Fagron heeft verschillende zalven die u bij ons kunt bestellen zoals:

Fagron creme

Een crème is een samenstelling van vet en water en lichter in tegenstelling tot een zalf. Fagron heeft verschillende crèmes die helpen om de droge en gevoelige huid te hydrateren. U vindt bij ons verschillende Fagron crèmes zoals:

Fagron lotion

Van de smeersel bevat een lotion het meeste water. U vindt bij ons Fagron lotions zoals:

Fagron mondspoeling

Ook voor mondspoeling heeft Fagron producten. Zo is er bijvoorbeeld de Fagron Waterstofperoxide Mondspoeling 3%. Deze mondspoeling optimaliseert de mondconditie en ontsmet slijmvliezen van de mond- en keelholte alsook de tanden en tandvlees.

Waarom Fagron producten?

Fagron richt zich op het optimaliseren van producten binnen de farmaceutische industrie. De producten van Fagron staan voor kwaliteit voor de juiste prijs. Bij Fagron werken meer dan 200 apothekers dagelijks aan innovatieve oplossingen en concepten, die inspelen op de behoeften van apotheker, voorschrijver en patiënt.

Fagron online bestellen

Fagron producten online kopen? Bij DeOnlineDrogist.nl bestelt u snel en gemakkelijk alle producten van Fagron. Heeft u een vraag over een product of wilt u meer weten over Fagron? De gediplomeerde drogisten van DeOnlineDrogist.nl staan 7 dagen per week voor u klaar met deskundig advies.


Bestelt u voor 21.30 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis. Bestellingen boven de 20 euro worden bovendien gratis aan huis geleverd.

Wat kosten de Fagron producten?

Bovenaan deze pagina ziet u ons uitgebreide assortiment Fagron producten met de huidige prijs. Ook ziet u hier wanneer Fagron producten eventueel in de aanbieding zijn.