DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Excedrin

De migraine tabletten van Excedrin bevatten een complex van acetylsalicylzuur, paracetamol en coffeine. De migraine tabletten van Excedrin helpen bij migraine, koorts, ontsteking of andere soorten pijn. De migraine tabletten van Excedrin zijn verkrijgbaar bij De Online Drogist.Lees meer
  • Excedrin Filmomhulde Tabletten 20ST

    Excedrin Filmomhulde Tabletten | 20ST

    Voorraad: > 50
    8,99
  • Excedrin Filmomhulde Tabletten, bij migraine en hoofdpijn 10ST

    Excedrin Filmomhulde Tabletten, bij migraine... | 10ST

    Voorraad: > 50
    5,19

Hebt u last van migraine? En wil u de pijn verlichten en af van de symptomen die bij migraine horen? Excedrin kopen is dan een hele slimme zet!

Waarom werkt Excedrin tegen migraine?
Stel: u hebt migraine en slikt een paracetamol, misschien twee, om de pijn te stillen. U merkt vervolgens dat het niet werkt. Misschien staat u dan ook sceptisch tegenover andere medicijnen tegen migraine, en dus tegenover Excedrin. Maar Excedrin werkt anders dan andere pijnstillers.

In Excedrin zit een combinatie in van acetylsalicylzuur en paracetamol. Acetylsalicylzuur is een NSAID, een Non-Steroidal Anti-Inflammatory Drug. Die stof is ontstekingsremmend. Daarnaast wordt door paracetamol en acetylsalicylzuur de aanmaak van prostaglandines geremd: het stofje dat ervoor zorgt dat er een pijnsignaal wordt afgegeven, wordt afgeremd. Ook zit er cafeïne in Excedrin. Daardoor wordt het effect van de andere stoffen vergroot en het stimuleert het zenuwstelsel, waardoor het een opwekkend effect geeft.

De combinatie van deze drie stoffen is de kracht van Excedrin. Het zorgt dat de hoofdpijn, misselijkheid en de gevoeligheid voor licht en geluid minder wordt. Het werkt dus ook tegen de andere symptomen naast de hoofdpijn die u ervaart bij migraine!

Excedrin kopen bij De Online Drogist.nl
Excedrin kopen kunt u gemakkelijk bij De Online Drogist: klik hier voor de verpakking met tien tabletten, voor de verpakking met 20 tabletten klikt u hier. De Excedrin prijs bij De Online Drogist is altijd voordelig en goedkoop. Wilt u eerst op uw gemak de bijsluiter lezen? De bijsluiter lees u hier.

Zodra u merkt dat u last hebt van de symptomen van migraine (zoals misselijkheid, overgevoeligheid voor licht en geluid, vreemd zicht of tintelingen), neemt u twee tabletten Excedrin in met een glas water. Zorg dat u de aanbevolen dosering niet overschrijd. Het kan namelijk zijn dat overdosering juist de migraine opwekt.

Pijn verlichten en symptomen van migraine bestrijden, dat is wat Excedrin doet. Voor een onbezorgde dag zonder last te hebben van uw migraine, gebruikt u dus Excedrin.