9372.181 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Vitamines>Foliumzuur

Evasin Capsules 0,4mg Bevat Acid Folium 0,4m 28CP

Voor een optimale gezondheid van uw ongeboren kind

4,00
  • Merk:  Evasin
  • Inhoud: 28CP
  • EAN: 8711744006518
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Evasin Foliumzuur 0,4 mg bevat Foliumzuur. Foliumzuur is onmisbaar bij een gezonde zwangerschap. Het zorgt voor een goede ontwikkeling van het zenuwstelsel en ter verlaging van de kans op een open ruggetje van het ongeboren kind.

Dosering
1 maal daags 1 capsule innemen.

Vragen & Antwoorden
Kan ik dit slikken in combinatie met Centrum (0,2m foliumzuur)?

Ik neem aan dat u de extra foliumzuur wilt slikken omdat u zwanger wilt worden of net zwanger bent. Extra inname van foliumzuur wordt dan aangeraden. Een dagelijkse dosis van 400 μg (dit is 0.4 mg) foliumzuur zou effectief aangeboren afwijkingen zoals open ruggetje en open schedel helpen voorkomen. Vrouwen die eerder reeds een kind met een neuraal buisdefect hebben gehad wordt bij een volgende zwangerschap zelfs 4 mg (in plaats van 0.4 mg) als dagelijkse dosis aanbevolen.

De inname van 0,6mg in uw geval kan dan ook geen enkel kwaad. Maar ik zou u adviseren om een multivitamine te nemen die speciaal is afgestemd op de behoeften aan vitamines en mineralen voor vrouwen die zwanger zijn en vrouwen die borstvoeding geven zoals Davitamon Femnatal.http://www.deonlinedrogist.nl/davitamon-femnatal-dragees-p-1659.html.

Hierin zitten alle vitamines in de juiste dosering zoals ook Vitamine B12 en C. Want een te weinig vitamine B12 of vitamine C kan een negatieve invloed hebben op de opname van foliumzuur. Daarnaast bevat het ook extra vitamine D die het Voedingscentrum tijdens de hele zwangerschap adviseert.

Een soortgelijk product is VSM Puur Mama Zwangerschapvitamines http://www.deonlinedrogist.nl/puur-mama-zwangerschapvitamines-p-1964.html.

Zo hoeft u maar 1 tablet te nemen voor uw dagelijkse behoefte.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Evasin Capsules 0,4mg Bevat Acid Folium 0,4m 28CP?

Meer uit ons assortiment