Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Gezichtsverzorging>Dagcrème>Dagcrème droge huid

Eucerin Urea 5% Gezichtscreme Verzachtend 50ML

Hydraterende verzorging voor de droge huid

19,99
  • Merk:  Eucerin 
  • Inhoud: 50ML
  • EAN: 4005800034541
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Eucerin Urea 5% Gezichtscreme Verzachtend geeft een hydraterende verzorging voor de droge huid. De creme hydrateert de huid onmiddellijk en verzacht trekkerigheid, zodat de huid glad en soepel aanvoelt.

Eucerin Urea 5% Gezichtscreme Verzachtend is een lichte en milde vochtinbrengende crème voor dagelijks gebruik voor de droge tot uitgedroogde en trekkerige huid. Deze is verrijkt met ureum en lactaat, twee natuurlijk aanwezige verbindingen die vocht vasthouden, en hydrateert een droge gezichtshuid onmiddellijk en vermindert het gevoel van trekkerigheid voor een glad, soepel gevoel. Ruwe huid wordt doorgaans ook veroorzaakt door een gebrek aan vocht en Eucerin Urea 5% Gezichtscreme Verzachtend vermindert ruwheid door de huid gehydrateerd te houden. Deze is ideaal voor gebruik onder make-up of na het scheren.

De Eucerin Urea-producten voor de droge huid bevatten de natuurlijke vochtinbrengende factoren ureum en lactaat die het vochtvasthoudende vermogen van de huid verbeteren en zorgen voor een gladdere, zachtere huid*. Daarnaast ondersteunt ureum de afschilfering van de huid en helpt het jeuk te verlichten (10% ureum). Ook voor extreem droge en ruwe handen of voeten.

Alle Eucerin Urea-producten voor de droge huid zijn dermatologisch bewezen**. De producten zijn zowel te gebruiken als dagelijkse verzorging of als aanvulling op een dermatologische behandeling bij Psoriasis of Diabetes.

*Medische gezichtsverzorging die urea bevat, levert een voordelig effect bij patiënten met een droge huid (K. Bohnsack, S. Balser, A. Schölermann, A. Filbry, C. Treder-Conrad, F. Rippke, W. Küster, Dermatology 2004, 209:259).

**De effectiviteit en huidtolerantie van een handcrème die 5% Urea en Sodum Lactaat bevat, wordt als een goede behandeling beschouwd bij patiënten met een droge huid (A. Schölermann, K. Bohnsack, A. Filbry, R.L. Rizer, T.M. Weber, Poster presentation, 15th EADV Congress Rhodes 2006). Het nieuwe antwoord op problemen bij een droge huid (N. Bachot, Journées Dermatologique de Paris, Dec. 2003)

Klinische Onderzoeken
De doeltreffendheid van Eucerin Urea 5% Gezichtscreme Verzachtend die twee maal per dag werd aangebracht op de binnenkant van de onderarm is getest op 24 mensen met een gezonde huid. De hydratatie en ruwheid van de huid werd aan het begin, na 1 week en na 2 weken van behandeling beoordeeld, evenals na 3 en 7 dagen na het laatste gebruik.

Belangrijkste bevindingen*

- Al in week 1 sterke verhoging van de huidhydratatie vergeleken met onbehandelde huid
- De hydratatie nam geleidelijk af nadat de behandeling was stopgezet
- Al in week 1 sterke vermindering van de ruwheid van de huid vergeleken met onbehandelde huid
- De afname van ruwheid van de huid bleef behouden gedurende de hele behandelingsperiode
- Er zijn geen bijwerkingen opgemerkt

in-vivo test. * De resultaten zijn atypisch en kunnen per persoon verschillen

Ingredienten

Aqua, Urea, glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cyclomethicone, Demethicone, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Triisostearin, Cetyl alcohol, sodium Lactate, Glyceryl Stearate, Benzyl Alcohol, PEG-40 Stearate, Biosaccharide Gum-1, Methylparaben, Lactic Acid, Lanolin Alcohol, Phenoxyethanol
Vragen & Antwoorden
Zijn Eucerin droge huid Urea producten geschikt voor kinderen?

De Eucerin droge huid Urea producten zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Eucerin Urea 5% Gezichtscreme Verzachtend 50ML?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 48