Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Gezichtsverzorging>Gezicht reinigen>Gezichtstonic

Eucerin DermoPurifyer Tonic 200ML

Zuivert de huid en heeft een diep reinigende werking

12,49
  • Merk:  Eucerin 
  • Inhoud: 200ML
  • EAN: 4005800059643
  • Op voorraad:  28  stuks beschikbaar
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Eucerin DermoPurifyer Tonic zuivert de huid en voorkomt puistjes.

Eucerin DermoPurifyer Tonic voor het gezicht wordt dagelijks gebruikt als onderdeel van de reiniging, zuivering en verzorging van de huid. De formule bevat 2% melkzuur en een actief systeem dat porien op milde wijze reinigt zonder uit te drogen en beschadigingen voorkomt. Deze is vooral doeltreffend in de T-zone en andere probleemgebieden en kan worden gebruikt naast gebruikelijke acnegeneesmiddelen.

Eucerin DermoPurifyer is een assortiment doeltreffende dermo-cosmetische oplossingen voor de onzuivere/acne gevoelige huid. De combinatie van ingrediënten richt zich op de vier hoofdfactoren van een onzuivere huid: hyperkeratose (verstoorde afstoting van huidcellen), seborroe (verhoogde talgafscheiding), microbiële kolonisatie (verhoogde bacteriegroei) en huidontsteking. Van Eucerin DermoPurifyer-producten is in klinische en dermatologische onderzoeken bewezen dat ze doeltreffend zijn en zeer goed door de huid worden verdragen.

Klinische Onderzoeken
Er is in 1999 gedurende drie maanden een placebo-gecontroleerd onderzoek uitgevoerd onder 90 mannelijke en vrouwelijke patiënten met acne vulgaris in de leeftijd van 16-46 jaar. Het onderzoek was gericht op de vaststelling van de doeltreffendheid van Eucerin DermoPurifyer Reinigingsgel, Tonic en Nachtverzorging.
Van juni 2000 tot juli 2002 hebben 1033 patiënten (gemiddelde leeftijd 21) met acne vulgaris deelgenomen aan een zes weken durend behandelingsprogramma dat is uitgevoerd in Duitsland, Oostenrijk, België en Thailand. De geteste producten waren Eucerin DermoPurifyer Reinigingsgel, Tonic en Nachtverzorging.

Belangrijkste bevindingen*

- Klinische en dermatologische onderzoeken bewijzen een uitstekende huidtolerantie en doeltreffendheid bij patiënten met een beschadigde en acnegevoelige huid.
- Er was bij alle behandelde groepen sprake van een sterke vermindering van niet ontstoken beschadigingen en papels.
- Een evaluatie van de beperkingsindex liet zien dat het subjectieve welzijn van de proefpersonen sterk toenam.
- De Eucerinproducten werden door vrijwel alle patiënten zeer goed verdragen.
- De typische acnesymptomen verbeterden duidelijk.
- De beoordeling van de doeltreffendheid en veiligheid door de patiënten en artsen was voor de meeste patiënten 'goed' of 'zeer goed'.

* De resultaten zijn atypisch en kunnen per persoon verschillen

Hoe te gebruiken?
- Een wattenschijfje bevochtigen.
- Tonic 's ochtends en 's avonds aanbrengen op de aangetaste gezichtshuid.
- Niet uitspoelen.
- Voor elk gebruik een nieuw wattenschijfje gebruiken.

Ingredienten

Aqua, Alcohol Denat., Butylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Poloxamer 124, Lactic Acid, Glyceryl Caprylate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Parfum.
Vragen & Antwoorden
Is dit product geschikt voor de gevoelige huid?

Eucerin DermoPurifyer gezichtstonic is een zeer mild product. Echter is dit nooit een garantie dan een een overgevoeligheid reactie kunt krijgen van een van de bestanddelen van een product. U kunt dit enkel testen door een kleine hoeveelheid van een product op de binnenkant van de arm aan te brengen en dit 2 dagen met een pleister afgedekt laten zitten. Wanneer u irritatie jeuk of roodheid constateert tijdens of na deze 2 dagen dan bent u gevoelig voor een of meerdere bestanddelen. Ik moet er wel bij vermelden dat wij zeer zelden berichten krijgen van onze klanten dat er een overgevoeligheid is opgetreden bij een eucerin product. Maar helaas is dit nooit 100% vooraf zeker te stellen.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Eucerin DermoPurifyer Tonic 200ML?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100