Bestel nu
0
€ 0,00
Essential Organics Magnesium Tabletten 90TB

×

of

Essential Organics Magnesium Tabletten 90TB

Korting 24%
15,37 11,69

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

Productbeschrijving

Belangrijk voor een normale energiestofwisseling, sterke botten en meer concentratie

Algemeen
Essential Organics Magnesium is een voedingssuplement met magnesium dat van nature in bijna alle voedingsmiddelen voorkomt. Echter tijdens sommige momenten en periodes zoals tijdens het sporten, het geven van borstvoeding en tijdens stress stijgt ons magnesiumverbruik en hebben we er meer van nodig. Naarmate we ouder worden kan de behoefte aan magnesium tevens groter worden en een supplement kan een geschikte manier zijn om dit aan te vullen. Magnesium en calcium ondersteunen een normale energiestofwisseling, zijn goed voor onze spieren en sterke botten. Tevens draagt magnesium bij aan het functioneren van het geheugen, concentratie en leervermogen en verminderign van vermoeidheid. Bovendien zijn er groente- en fruitextracten aan dit suppelement toegevoegd waardoor de vitaminen en mineralen beter door uw lichaam worden herkend en opgenomen.

Dosering
2 x daags 1 tablet tijdens of na een maaltijd met water innemen. De tablet niet kauwen of stukbijten. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Bewaren bij kamertemperatuur. Buiten bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering (2 tabletten)

 

 

*RI

 

 

 

Magnesium (carbonaat)

300 mg

80

Calcium (carbonaat)

280 mg

36

Groente- en fruitcomplexen

50 mg

 

 *Referentie inname 

Ingrediënten
Mineralen, microkristallijne cellulose (vulstof), groente- en fruitextracten (blauwe bosbes, broccoli, cranberry, papayablad, pompoenzaad), katoenzaadolie (antiklontermiddel), siliciumdioxide (vulstof), hydroxypropylcellulose (bindmiddel), magnesiumstearaat (antiklontermiddel), natriumcroscarmellose (bindmiddel), hydroxypropylmethylcellulose (coating), polysorbaat (bevochtigingsmiddel), bijenwas (glansmiddel), carnaubawas (glansmiddel).


Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist