Hoofdpagina>Vitamines>Kalium>Kalium tabletten

Essential Organics Kalium 465mg Tabletten 60TB

Voor het behoud van een normale bloeddruk

9,20
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
De Essential Organics Kalium 465mg Tabletten bevatten hooggedoseerd, goed opneembaar Kalium. Hierdoor Essential Organics Kalium is niet alleen goed voor een normale spierwerking, het is daarnaast ook goed voor het behoud van een normale bloeddruk. Belangrijke bronnen van kalium zijn groenten, fruit, aardappelen, koffie, brood en noten.

Dosering
1 tablet per dag tijdens of na een maaltijd met water innemen. De tablet niet kauwen of stukbijten. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor gebruik door kinderen tot en met 3 jaar. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Op kamertemperatuur bewaren.

Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

    %ADH*
Kalium(citraat) 465 mg 23%
Vitamine D3 50 mg -
*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Ingrediënten
Vitaminen, mineralen, microkristallijne cellulose (vulstof) voedingscomplexen, citrus bioflavonoïden, siliciumdioxide (stabilisator), Essential Organics kruidencomplex, Men-Plex kruidencomplex, schellak (coating), magnesiumstearaat (glansmiddel), para-aminobenzoëzuur, lecithine, bèta-caroteen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Essential Organics Kalium 465mg Tabletten 60TB?

Meer uit ons assortiment