Hoofdpagina>Zwangerschap>Vruchtbaarheid supplementen man

DeOnlineDrogist.nl Ero Vitafert 60ST

Heeft als doel het uithoudingsvermogen te vergroten en de spermakwaliteit te verbeteren

25,66
  • Op voorraad:  9  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Ero Vitafert kan ondersteuning bieden bij de vruchtbaarheid van de man. Het heeft als doel het uithoudingsvermogen te vergroten en de spermakwaliteit te verbeteren.
Bij een zaadlozing bevat sperma 1 tot 3% zaadcellen, de rest is vocht. Per zaadlozing wordt ongeveer 3 tot 5 ml sperma geloosd, wat normaal tussen de 100 en 200 miljoen zaadcellen bevat. Een zaadlozing bestaat uit 2 componenten, namelijk zaadcellen en zaadvocht. Het zaadvocht zorgt voor het transport van de zaadcellen en voor een stijging van de pH-waarde van de vagina. Het traject tot aan de eicel in de eileider is een ware overlevingsstrijd. Vandaar dat voor een geslaagde bevruchting belangrijk is:
- De hoeveelheid zaadvocht.
- Het aantal zaadcellen.
- De kwaliteit van de zaadcellen.
De vruchtbaarheid van de man hangt samen met de hoeveelheid zaadcellen die zich in het spermavocht bevindt en met de activiteit van deze zaadcellen, dat houdt in of ze bewegelijk zijn of niet. Samen wordt dit samengevat onder de term 'kwaliteit van het sperma'.

Hoe te gebruiken?
Twee stuks per dag met voldoende water innemen, bij voorkeur na de maaltijd. De dagelijks aanbevolen dosering niet overschrijden.

Ingredienten
L-Arginine, Epimedium 
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over DeOnlineDrogist.nl Ero Vitafert 60ST?