Home > Gezondheid > Geneesmiddelen > Aambeien > Inwendige Aambeien

EpiAnal Zetpillen

Zetpillen zijn tegen inwendige of uitwendige aambeien

7,99
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld: morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
EpiAnal zetpillen zijn zowel effectief tegen inwendige als uitwendige aambeien. EpiAnal haalt de jeuk weg, werkt pijnstillend en doet aambeien krimpen. Het preparaat is tevens desinfecterend. Voor uitwendige aambeien zijn echter cremes meer te aanbevelen, omdat deze direct kunnen helpen.

Hoe werkt het?
Reinig de anale opening na elke stoelgang eerst met zacht toiletpapier en dan met een washandje en lauw water. Daarna voorzichtig met een zachte handdoek afdrogen of - bij voorkeur - droogbetten. Breng de zetpil zo diep mogelijk in de anus in; let er op dat de vlakke zijde allereerst ingebracht wordt.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij bloedende aambeien.
EpiAnal is zonder problemen door iedereen te gebruiken, ook tijdens de zwangerschap of gedurende de periode waarin borstvoeding wordt gegeven. Het wordt al jarenlang gebruikt door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, zonder nadelige gevolgen voor het kind.

Actieve stofPolidocanol
Sterkte20/200mg
Vormzetpil
Indicatieaambeien
Vragen & Antwoorden
Hoe lang mag dit product achter elkaar gebruikt worden?
U kunt dit middel gebruiken zolang u het nodig heeft. Neem contact op met uw arts als u na twee weken nog steeds klachten heeft of als u als u meer dan een paar druppels bloed verliest.
Wat is een vingercondoom?

Een vingercondoom is een latex hoesje dat u om uw vinger kunt schuiven. Hiermee voorkomt u dat uw vinger in contact komt met de huid of wond.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3,95

Heeft u een vraag over EpiAnal Zetpillen?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4 van 3