9478.659 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

EpiAnal Aambeiencreme 30GR

Crème voor de behandeling van niet-bloedende aambeien

7,19 *
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • * Let op! Van dit product verkopen we maximaal 5 stuks per persoon, het is niet mogelijk dit artikel in grotere hoeveelheden te bestellen!

Productbeschrijving

Dit product vandaag nog in huis? Dat kan op werkdagen als u voor 11.00 bestelt. Kies voor de optie 'Vandaag nog in huis' bij het afrekenen.

Algemeen
EpiAnal crème is bestemd voor de behandeling van niet-bloedende aambeien. EpiAnal haalt de jeuk weg, werkt pijnstillend en doet aambeien krimpen. Het preparaat is tevens desinfecterend.

Hoe te gebruiken?
Reinig de anale opening na elke stoelgang eerst met zacht toiletpapier en dan met een washandje en lauw water. Daarna voorzichtig met een zachte handdoek afdrogen of - bij voorkeurdroogbetten. Smeer de crème dun op de huid rond en in de anus. U kunt hiervoor een hoesje gebruiken voor over de vinger, een vingercondoom. Deze vingercondoom is niet inbegrepen.

Waarschuwingen
EpiAnal is zonder problemen door iedereen te gebruiken, ook tijdens de zwangerschap of gedurende de periode waarin borstvoeding wordt gegeven. Het wordt al jarenlang gebruikt door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, zonder nadelige gevolgen voor het kind.

Actieve stofPolidocanol
Sterkte20/30mg
Vormcreme
Indicatieaambeien
Contra Indicatiebloedende aambeien
Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [bijsluiter-epianal-aambeien-creme.pdf]
Vragen & Antwoorden
Hoe lang mag dit product achter elkaar gebruikt worden?

U kunt dit middel gebruiken zolang u het nodig heeft. Neem contact op met uw arts als u na twee weken nog steeds klachten heeft of als u als u meer dan een paar druppels bloed verliest.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over EpiAnal Aambeiencreme 30GR?

Meer uit ons assortiment