Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Omega vetzuren>Omega 3

Energetica Natura Omegazol 3 200ML

Draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen

26,73

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Energetica Natura Omegazol 3 bevat meervoudig onverzadigde omega-3 vetzuren uit visolie. Om de smaak te verbeteren is natuurlijk citroenaroma aan de visolie toegevoegd. Deze drinkolie is praktisch in het gebruik, vooral bij hogere doseringen.

Omega-3:
- Draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen;
- Ondersteunt de vorming van gunstige prostaglandines;
- Activeert het afweersysteem en ondersteunt de algehele stofwisseling;
- Heeft een gunstige invloed op hart en bloedvaten;
- Is goed voor het geheugen en bevordert een goede gemoedstoestand;
- Bevordert een gezond zenuwstelsel;
- Ondersteunt de longfunctie;
- Houdt de gewrichten soepel.
- Is belangrijk voor de algehele gezondheid en vitaliteit.

Dosering
Een- tot tweemaal daags een theelepel (1,5-3 ml). Dit komt overeen met een hoeveelheid van ca. 400-800 mg EPA + DHA per dag. Innemen tijdens of vlak na een maaltijd. De olie kan ook worden verwerkt in b.v. salades en vruchtensappen. De olie niet gebruiken voor bakken, braden of frituren. Het duurt in het algemeen 1 tot 4 maanden voordat het effect van omega-3 vetzuren merkbaar is.

Waarschuwingen
Bij gebruik van hoge doses visolie (meer dan 5 gram EPA + DHA per dag) bestaat het risico op diarree. Omega-3 vetzuren hebben de eigenschap bloedklontering tegen te gaan. Een hoge dosis omega-3 vetzuren (meer dan 5 gram EPA + DHA) in combinatie met een bloedverdunner (zoals aspirine) kan leiden tot interne bloedingen. In dit geval is het advies de dosering aan te passen. De invloed van omega-3 vetzuren op de bloedstolling is na 6 weken behandeling maximaal.

Ingredienten

Bevat per theelepel (circa 1,5 ml):
Visolie (min. 18% EPA, min. 12% DHA) 1359 mg
- waarvan EPA 241 mg
- waarvan DHA 163 mg
Hulpstoffen: natuurlijk citroenaroma, natuurlijke gemengde tocoferolen.

Vrij van:
maïs, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, gelatine, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Essentiële vetzuren kunnen snel oxideren na blootstelling aan zuurstof. Om de vetzuren in dit product hiertegen te beschermen is aan de drinkolie (GMO-vrije) natuurlijke gemengde tocoferolen toegevoegd. De Omega-3 drinkolie wordt onder zuurstofvrije condities gemengd en afgevuld. Ook temperatuur heeft invloed op de snelheid van de oxidatieprocessen. Om deze reden wordt aangeraden de fles drinkolie na opening koel te bewaren. Onder deze condities is de drinkolie na opening nog ongeveer 8 weken houdbaar. De vetzuren in dit product zijn aanwezig in de natuurlijke triglyceridenvorm en niet in de vorm van vetzuuresters.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Heeft u een vraag over ?