Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Supplementen per therapie>Orthomoleculair

Energetica Natura DHA Forte Capsules 90ST

Een hooggedoseerd visolieproduct

31,76

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Energetica Natura DHA Forte is een hooggedoseerd visolieproduct dat belangrijke bouwstenen voor de hersenen levert. Daarnaast kan DHA Forte bijdragen aan het behoud van scherp zicht.

Dosering
Dagelijks 1 tot 2 capsules (300-500 mg EPA + DHA) tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Zo nodig kan de dosering worden opgehoogd tot een dosering van 5 à 10 gram van beide vetzuren. Het duurt in het algemeen 1 tot 4 maanden voordat het effect van omega-3 vetzuren merkbaar is.

Waarschuwingen
Bij gebruik van hoge doses visolie (meer dan 5 gram EPA + DHA per dag) bestaat het risico op diarree. Omega-3 vetzuren hebben de eigenschap bloedklontering tegen te gaan. Een hoge dosis omega-3 vetzuren (meer dan 5 gram EPA + DHA) in combinatie met een bloedverdunner (zoals aspirine) kan leiden tot interne bloedingen. De invloed van omega-3 vetzuren op de bloedstolling is na 6 weken behandeling maximaal.

Ingredienten

Samenstelling DHA Forte

Bevat per capsule:
Visolie (min. 20% EPA, min. 50% DHA) 500 mg
- waarvan DHA minimaal 225 mg
- waarvan EPA minimaal 90 mg

Hulpstoffen: natuurlijke gemengde tocoferolen, gelatine.

Gegarandeerd vrij van: maïs, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-,geur- en smaakstoffen.

Essentiële vetzuren kunnen snel oxideren na blootstelling aan zuurstof. Om de vetzuren hiertegen te beschermen is aan DHA Forte natuurlijke vitamine E toegevoegd. De vetzuren in dit product zijn aanwezig in de natuurlijke triglyceridenvorm, en niet in de vorm van vetzuuresters. De gebruikte gelatine is conform de anti-BSE-richtlijnen van de Europese Unie.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Heeft u een vraag over Energetica Natura DHA Forte Capsules 90ST?