Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Omega vetzuren>Omega 3

El Mare Hooggedoseerde Visolie Capsules 60CP

Goed voor het hart

14,34
  • Merk:  El Mare 
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8711788550008
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
El Mare hooggedoseerde visolie is een voedingssupplement met hooggedoseerde Omega-3 vetzuren (EPA en DHA) aangevuld met vitaminen (waaronder B en K) en resveratrol. De hooggedoseerde Omega-3 vetzuren EPA en DHA hebben een gunstige invloed op het hart (min. 250 mg p/dag). DHA is tevens een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en is goed voor het gezichtsvermogen (min. 250 mg p/dag).
Vitamine K is voor het behoud van sterke botten. Resveratrol is voor een goede conditie van de bloedvaten. Vitamine B6, B12 en foliumzuur helpen bij vermoeidheid en zijn goed voor de concentratie en het geheugen. Foliumzuur draagt ook bij tot de vorming van rode en witte bloedcellen en ondersteunt het immuunsysteem. Vitamine E is een antioxidant.

Dosering
Volwassenen: 2x daags 1 capsule innemen met wat water, bij voorkeur tijdens de maaltijd. Capsules niet stukkauwen, maar in z’n geheel doorslikken. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen onder 16 jaar. Voor kinderen adviseren wij el Mare voor Kinderen.

Waarschuwingen
Bij kamertemperatuur (15-25°C) op een droge en donkere plaats. Buiten bereik van jonge
kinderen houden. Na gebruik de pot goed sluiten.

Ingredienten

Samenstelling
Per dagdosering (2 capsules):
Omega-3 vetzuren 952 mg  (520 mg EPA, 346 mg DHA)
- Vitamine E 30 mg (250% RI)
- Vitamine B6 6 mg (428% RI)
- Foliumzuur 400 mcg (200% RI)
- Vitamine B12 10 mcg (400% RI)
- Vitamine K1 45 mcg (60% RI)
- Resveratrol 10 mg
- Bioflavonoïden (Citrus)
- 25 mg Bèta-caroteen 1,2 mg

* RI = Referentie-Inname


Ingrediënten
Visolieconcentraat
(min. 50% Omega-3 vetzuren), stabilisator (siliciumdioxide), citrus-bioflavonoïden, vitaminen, resveratrol, emulgator (lecithine uit zonnebloemolie). Capsule: rundergelatine, glycerol, kleurstoffen (titaandioxide, ijzeroxiden).

Bevat geen
Suiker, zetmeel, gist, tarwe, gluten, lactose, synthetische kleuren smaakstoffen, conserveringsmiddelen, hexaan.
Het bevat wel soja (lecithine).

Vragen & Antwoorden
Welke vis is gebruikt?

Voor alle producten geldt dat de visolie afkomstig is van veelal sardientjes en ansjovis. De visolie voldoet aan de EU wetgeving voor levensmiddelen (EG No. 2375/2001).

Welke persing is gebruikt?

Voor alle producten geldt dat de visolie is verkregen door koude persing. Ook de teunisbloemolie in hart, vrouw en kind is verkregen door koude persing.

Wat is de allergie informatie van dit product?

el Mare hooggeconcentreerde visolie, menstruatie en overgang en rondom de zwangerschap: zijn vrij van suiker, zetmeel, gist, tarwe, gluten, lactose, synthetische kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, hexaan. Alle drie de producten bevatten soja (lecithine).

Wat te doen bij slikproblemen?

Moeite met het innemen van capsules is meestal denkbeeldig, want als men normaal eet, slikt men onbewust grotere hoeveelheden door. Een advies bij slikproblemen is om eerst wat te eten en daarna pas de capsule in de mond te nemen. Als men de capsule een moment in de mond houdt, wordt de capsulewand enigszins glad. Wanneer men vervolgens een slok water neemt, glijdt de capsule gemakkelijk naar binnen. Daarnaast is het raadzaam om het hoofd tijdens het slikken naar voren te buigen. Knik richting borst, zodat de keel maximaal geopend wordt.

Is dit product geschikt voor diabetici?


El Mare is geschikt voor diabetici. De capsules bevatten geen suiker, zetmeel of lactose. Alleen moet hierbij opgemerkt worden, dat el Mare voor diabetici aanrekenbare koolhydraten oplevert.
el Mare hooggeconcentreerde visolie: 0,0023 gram koolhydraten per capsule.
el Mare menstruatie en overgang: 0,013 gram koolhydraten per capsule.
el Mare voor kinderen: 0,0004 gram koolhydraten per capsule.
el Mare rondom de zwangerschap: 0,0013 gram koolhydraten per capsule.

Is dit product geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap?

Tijdens de zwangerschap en borstvoeding is het aan te raden extra omega-3 vetzuren en foliumzuur binnen te krijgen, ter ondersteuning van de ontwikkeling van het zenuwstelsel van het ongeboren kind en ter aanvulling op de voorraad vetzuren van de moeder. El Mare rondom zwangerschap is speciaal bedoeld voor deze periodes. El Mare hooggeconcentreerde visolie kan eventueel ook tijdens de zwangerschap en borstvoeding gebruikt worden, el Mare menstruatie en overgang mag niet gebruikt worden tijdens de zwangerschap en tijdens de zwangerschap en borstvoeding.

Is dit product geschikt voor vegetariers?

De capsules van el Mare bevatten gelatine, deze gelatine is afkomstig van runderbeenderen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over El Mare Hooggedoseerde Visolie Capsules 60CP?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100