Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9368.979 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Huishouden>Textielverf>Textielverf handwas

Dylon Textielverf Handwas 36 Tulip Red 50GR

Geschikt voor het verven van kleinere stukken van natuurlijke weefsels

Korting 25%
4,99 3,74

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Dylon
 • Inhoud: 50GR
 • EAN: 5000325021068
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Geschikt voor het verven van kleinere stukken van natuurlijke weefsels. Ook ideaal voor stoffen die niet in de wasautomaat mogen, zoals wol en natuurzijde. Wol en zijde geven een lichter resultaat. Het maakt niet uit of u een berg sokken wilt verfrissen of een hippe, moderner uistraling geven aan uw lievelings kledingstukken, met Dylon handwas verf bereikt u de beste resultaten waarop u trots kunt zijn. Deze methode is ook heel geschikt voor creatief verven in de magnetron. Zorgt voor heldere kleuren.

  Dylon Handwas verven zijn o.a. geschikt voor: Katoen, linnen, Viscose, etc. Lichtere tinten worden verkregen bij een polyester-katoen mengsel. Niet geschikt voor stoffen met een speciale finish, zoals: waterafstotend, dry clean enz.

  Het rood is de kleur van liefde, hartstocht en dynamisme. Het barst van energie en zet mensen aan tot actie. Deze glorierijke rode tint doet u denken aan de overweldigende, bloeiende tulpengebieden van Nederland. Heet Tulip Red welkom in uw huis of draag het voor een trillende blik die alle harten sneller zal doen kloppen.

  Gebruik met: Pre-Dye & Zout

  Gebruiksaanwijzing

  Heeft u een vraag over Dylon Textielverf Handwas 36 Tulip Red 50GR?

  Meer uit ons assortiment