9370.107 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Huishouden>Textielverf>Textielverf handwas

Dylon Textielverf Handwas 29 Passion Pink 50GR

Geschikt voor het verven van kleinere stukken van natuurlijke weefsels

Korting 25%
4,99 3,74

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Dylon
 • Inhoud: 50GR
 • EAN: 5000325021020
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Geschikt voor het verven van kleinere stukken van natuurlijke weefsels. Ook ideaal voor stoffen die niet in de wasautomaat mogen, zoals wol en natuurzijde. Wol en zijde geven een lichter resultaat. Het maakt niet uit of u een berg sokken wilt verfrissen of een hippe, moderner uistraling geven aan uw lievelings kledingstukken, met Dylon handwas verf bereikt u de beste resultaten waarop u trots kunt zijn. Deze methode is ook heel geschikt voor creatief verven in de magnetron. Zorgt voor heldere kleuren.

  Dylon Handwas verven zijn o.a. geschikt voor: Katoen, linnen, Viscose, etc. Lichtere tinten worden verkregen bij een polyester-katoen mengsel. Niet geschikt voor stoffen met een speciale finish, zoals: waterafstotend, dry clean enz.


  Gebruiksaanwijzing Vragen & Antwoorden
  Kun je bleekwatervlekken oververven?

  Gezien dat de vezel is beschadigd, is het niet mogelijk door het verven de bleekwatervlekken te bedekken. Ze blijven altijd zichtbaar.

  Waarom moet ik zout gebruiken?

  U moet zout met alle Dylon textielverven gebruiken behalve Dylon Wash & Dye (zout is al verwerkt in het product). Het opent de poriën van de stof en laat de kleurstof toe om te worden geabsorbeerd.

  Heeft u een vraag over Dylon Textielverf Handwas 29 Passion Pink 50GR?

  Meer uit ons assortiment