9479.011 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

You UV Protection Wash 500ML

Wasmiddeltoevoeging om kleding UV-werend te maken

33,50
  • Merk:  You UV
  • Inhoud: 500ML
  • EAN: 8717953218711
  • Op voorraad:  41  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
You UV Protection Wash is een wasmiddeltoevoeging om al uw kleding UV-werend te maken. Met deze toevoeging wordt de beschermingsfactor verhoogt en bent u veiliger in de zon. Zonder deze toevoeging heeft een T-shirt gemiddeld een bescherming tussen de UPF 5 en 15. Na slechts een wasbeurt heeft uw kleding, afhankelijk van het textielsoort, een bescherming van UPF 30 tot 50. Ideaal om te gebruiken voor een dagje strand, maar ook voor mensen die buiten hun werk uitoefenen. You UV Protection Wash is te gebruiken voor hand- en machinewas, kan gebruikt worden met gewoon wasmiddel en laat uw kleding niet verkleuren of anders aanvoelen.

Inhoud: 500ml is goed voor 10 wasbeurten van 5 kg.

Hoe te gebruiken?
Machinewas: Goed omschudden voor elk gebruik. Eén dop op 5 kg wasgoed. Was en droog volgens de aanwijzingen op het waslabel in het kledingstuk. Gebruik de hoogste temperatuur die voor de textiel mogelijk is.
Handwas: Minimaal een halve maatdop aan de emmer toevoegen. Gebruik het heetst mogelijke water wat veilig is voor de stofsoort. Voor een goede opname van UV Wash in het textiel is het belangrijk om het textiel minimaal 30 minuten in de oplossing te laten. Roer of beweeg het textiel met de oplossing regelmatig goed door, in totaal ongeveer 15 minuten, zodat de oplossing overal in het textiel opgenomen kan worden.

Waarschuwingen
Buiten bereik van kinderen houden. Gebruik gewoon wasmiddel zoals u anders ook zou doen, maar geen andere toevoegingen zoals bleekmiddel. You UV Protection Wash hecht niet aan 100% polyester.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over You UV Protection Wash 500ML?

Meer uit ons assortiment