Bestel nu
0
€ 0,00
Xylocaine Lidocaine 5% Zalf 35GR

×

of

Xylocaine Lidocaine 5% Zalf 35GR

14,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

Productbeschrijving

Bij aambeien en jeuk bij de anus

Algemeen
Xylocaine Lidocaine 5% Zalf is een geneesmiddel met plaatselijke verdovende werking (lokale anesthetica). Het bevat lidocaïne, een kortwerkend lokaal anestheticum van het amide-type met een snel intredende werking. Dit middel verlicht pijn en jeuk door een verdovende werking. Het kan worden toegepast bij volwassenen en kinderen van alle leeftijden bij aandoeningen van de huid en slijmvliezen waarbij een branderig gevoel, pijn of jeuk voorkomt, zoals bij aambeien en jeuk bij de anus.

Dosering
Per keer bij een volwassene van 70 kg 1 tot 5 gram zalf gebruiken. Niet meer dan 10 gram zalf per keer gebruiken. Dit betekent dat u een tube van 35 gram minimaal drie keer kunt gebruiken. Wanneer u deze maximale hoeveelheid heeft aangebracht, moet u minstens 8 uur wachten voordat u een tweede dosis van de zalf aanbrengt. Per dag mag u maximaal een halve tube gebruiken. Bij volwassenen in slechte conditie, ouderen en kinderen moet eerst overlegd te worden met een arts. Mogelijk zal uw arts de dosering aanpassen.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bijsluiter
Download gebruiksaanwijzing
Waarschuwingen

Krijgt u last van bijwerkingen, neem dan contact op met uw arts of apotheker. Dit geldt ook voor mogelijke bijwerkingen die niet in deze bijsluiter staan. Bewaren beneden 25°C. Niet in de koelkast of vriezer bewaren. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist