9367.569 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Keel en gezonde luchtwegen>Mondkapjes

XPEL Face Shield Gezichtsmasker 1ST

Geschikt om te gebruiken in situaties waar nevel, spetters of spatten aanwezig kunnen zijn

27,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
XPEL Face Shield Gezichtsmasker is geschikt om te gebruiken in situaties waar nevel, spetters of spatten aanwezig kunnen zijn. De universele pasvorm past op hoofdmaten variërend van 48 tot 60cm omtrek. De volledige lengte bescherming vormt een barrière van 23cm. Ook is het masker voorzien van klittenbandsluiting om aan de achterkant vast te maken. Daarnaast heeft het masker een flexibele constructie gemaakt van een gelaagde thermoplastische polyurethaan en zelfklevend acryl. De elastomere polymeer toplaag laat kleine oppervlakkige krassen na verloop van tijd genezen.

Reinig uw Xpel Face Shield Gezichtsmasker met 99% isopropylalcohol (IPA), bleekmiddel, 3% waterstofperoxide of huishoudelijke oppervlaktereinigers.

Waarschuwingen
Het gebruik van XPEL-folie op diverse apparaten die in de gezondheidszorg worden gebruikt, waaronder medische schilden, is niet getest of goedgekeurd door het National Institute for Occupational Safety and Health, de Centers for Disease Control, U.S Food and Drug Administration, of een andere regelgevende instantie. Het is niet bewezen veilig of effectief te zijn met betrekking tot de bescherming tegen enige besmettelijke of overdraagbare ziekte, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, COVID-19. Elke gebruiker van XPEL-folie doet dit uitsluitend op een dergelijke manier op eigen risico.

Heeft u een vraag over XPEL Face Shield Gezichtsmasker 1ST?

Meer uit ons assortiment