Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9371.384 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Morning after pil

Xiromed Morning After Pil 1,5 mg 1TB

Nood-anticonceptiemiddel ter voorkoming van zwangerschap

9,95
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Levonorgestrel Xiromed 1,5 mg Levonorgestrel is een nood-anticonceptiemiddel dat binnen 72 uur (3 dagen) kan worden gebruikt na onbeschermde seks of wanneer een anticonceptiemethode (middel om zwangerschap te voorkomen) niet (goed) heeft gewerkt.
Het gaat om de volgende gevallen:
- Er is tijdens de seks geen anticonceptie (middel om zwangerschap te voorkomen) gebruikt.
- De anticonceptiemethode (middel om zwangerschap te voorkomen) is verkeerd gebruikt: het condoom is bijvoorbeeld gescheurd, afgegleden of verkeerd gebruikt, het vaginale pessarium of diafragma (een kunststof ring die de baarmoedermond afsluit, zodat de zaadcellen het eitje niet
kunnen bevruchten) is verschoven, gescheurd of te vroeg verwijderd, of er is iets misgegaan (er is bijvoorbeeld sperma in de vagina of op de schaamlippen terechtgekomen).bij de coïtus interruptus (‘voor het zingen de kerk uit gaan’, een manier om zwangerschap te voorkomen
doordat de man vóór de zaadlozing zijn penis uit de vagina haalt).

Dosering
Gebruik dit geneesmiddel altijd precies zoals uw arts of apotheker u dat heeft verteld. Twijfelt u over het juiste gebruik? Neem dan contact op met uw arts of apotheker.

Slik de tablet zo snel mogelijk. Het liefst binnen 12 uur, maar in ieder geval niet later dan 72 uur (3 dagen) nadat u onbeschermde seks heeft gehad. Stel het innemen van de tablet niet uit. Hoe sneller u de tablet na de onbeschermde seks inneemt, hoe beter het werkt. De tablet kan alleen voorkomen dat u zwanger wordt, als u het inneemt binnen 72 uur na onbeschermde seks. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Waarschuwingen
Wanneer mag u dit middel niet gebruiken?
- U ben allergisch voor één van de stoffen in dit geneesmiddel. Deze stoffen kunt u vinden in rubriek 6 van de bijsluiter.

Lees voor gebruik de bijsluiter. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Ingredienten

Welke stoffen zitten er in dit middel?
- De actieve stof in dit middel is levonorgestrel. Elke tablet bevat 1,5 mg levonorgestrel.
- De andere stoffen in dit middel zijn microkristallijne cellulose, lactosemonohydraat, poloxameer 188, croscarmellosenatrium en magnesiumstearaat.

Allergenen informatie
In het geval van melksuikerintolerantie (ook wel lactose-intolerantie genoemd, waarbij u geen melkproducten kunt verdragen) moet er rekening mee worden gehouden dat elke tablet van dit middel 43,3 mg lactose bevat. Als uw arts u heeft verteld dat u bepaalde suikers niet kunt verdragen, neem dan contact op met uw arts voordat u dit middel inneemt.

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [Bijsluiter Xiromed Levonorgestrel 1,5 mg Tablet.pdf]
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Xiromed Morning After Pil 1,5 mg 1TB?

Meer uit ons assortiment